Tulosmajakka

Aloittavan yrittäjän neuvontapalvelu Kainuussa

Neuvontapalvelusta saat henkilökohtaista ohjausta ja sparrausta oman yrityksesi kysymyksiin sekä vinkkejä kuinka välttää aloittavan yrittäjän sudenkuopat. Palvelu on maksuton.

 

Ilmoittaudu

Asiantuntijamme ovat kokeneita yrittäjiä

Saat käyttöösi verkostomme

Apua yrityksen perustamiseen ja yrittäjyyden alkutaipaleelle

Kiinnostaako yrittäjyys tai oletko äskettäin perustanut yrityksen? Kaipaatko apua yrityksesi investointien rahoittamiseen, kansainvälistymiseen, tuotekehitykseen tai vaikkapa myynnin kasvattamiseen digimarkkinoinnin keinoin. Neuvontapalvelusta saat henkilökohtaista ohjausta ja sparrausta oman yrityksesi kysymyksiin sekä vinkkejä kuinka välttää sudenkuopat yrittämisen alkutaipaleella.  Tukenasi ovat kokeneet, itsekin yrittäjinä toimivat Valmennusmajakan asiantuntijat Ella Kärki ja Pertti Lötjönen.

Mitä ja kenelle?

Palvelu on tarkoitettu Kainuussa asuville yrityksen perustamista harkitseville tai yrityksen äskettäin perustaneille henkilöille (yrityksen perustamisesta aikaa max 18 kuukautta).  Yhteensä noin seitsemän tuntia kestävässä ja kahteen-kolmeen tapaamiskertaan jaettavassa neuvontapalvelussa saat apua tarpeidesi mukaan mm. seuraavissa aiheissa:

• Liiketoimintasuunnitelman tekeminen ja kehittäminen
• Mistä voin hakea yritykselleni rahoitusta?
• Mikä on liiketoimintaani sopiva yritysmuoto?
• Kuinka kasvattaa myyntiä tehokkaalla markkinoinnilla?
• Sähköinen myynti ja markkinointi uudistuvat koko ajan. Pysytkö mukana?
• Kuinka kasvattaa liiketoimintaa kannattavuuden kärsimättä?
• Kuinka saada tuotteistamisella, hinnoittelulla ja palvelumuotoilulla kilpailuetua?
• Toimivan yrityksen ostaminen
• Yrityksen kansainvälistyminen
• Muut yritystoimintaan liittyvät asiat

Yritysneuvontaa annetaan koko Kainuun alueella.

Ilmoittaudu heti!
Ota yhteyttä TE-palveluihin, varaamme sinulle ajan neuvontaan.
Maija Granqvist, puh. 029 503 9033 maija.granqvist@te-toimisto.fi

Sain konkreettista apua!

Mari Karhunen

”Valmennusmajakan asiantuntijoiden kanssa sain pohtia yrittäjyyttä ensimmäistä kertaa kokonaisvaltaisesti, testasin ideoita ja hioa liikeideaani turvallisin mielin.
Kattava ja monipuolinen yrittäjyyden osa-alueiden läpikäynti mahdollisti omien vahvuuksien ja kehityskohteiden tunnistamisen. Kannustavilta asiantuntijoilta sain rohkeutta jatkaa eteenpäin oman unelmani tavoittelussa!”

Ilmoittaudu ohjaukseen Kainuussa

Asiantuntijamme Kainuussa


Ella Kärki
040 510 3289
ella.karki(at)valmennusmajakka.fi

Pertti Lötjönen
044 333 9194
pertti.lotjonen(at)valmennusmajakka.fi

 

Tukenasi on tulosmajakka.fi-verkko-oppimisympäristö, joka on tehty pienyritystoiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen. Se on maksutta käytössäsi myös neuvontajakson päätyttyä.

Valmennusmajakka auttaa ihmisiä ja yrityksiä menestymään

Valmennamme ja kannustamme innostavasti yrittäjyydestä kiinnostuneita ja pienyrittäjiä tulokselliseen yritystoimintaan yrittäjyyden elinkaaren kaikissa vaiheissa. Kouluttajamme ovat yrittäjiä. Meillä on kokemusta useilta eri toimialoilta eri kokoisista organisaatioista. Pääkouluttajillamme on korkeakoulututkinto ja ammatillisen opettajan pedagoginen pätevyys.