Etelä-Savon laajasta ilmaisesta yrittäjäkoulutustarjonnasta löydät tarpeeseesi vastaavat koulutukset

Toimivan yrittäjän koulutukset Etelä-Savossa

Yrityksissä tarvitaan paljon tietoa, varsinkin toiminnan alussa. Yrityksen perustoiminnan lisäksi yrittäjän on ymmärrettävä, miten tuotteet ja palvelut hinnoitellaan, miten löydetään asiakkaita niitä ostamaan, miten varmistetaan kannattavuus ja miten esimerkiksi erilaiset sopimukset tehdään. Kainuussa järjestämämme koulutukset kattavat kaiken tämän ja vielä paljon laajemmin yritysten tiedon tarpeet.

Koulutukset on tarkoitettu Etelä-Savossa sijaitsevien yritysten yrittäjille ja työntekijöille. Eikä sinun tarvitse maksaa niistä mitään, koska kaikki koulutuksemme ovat täysin maksuttomia TE-palveluiden kanssa yhteistyössä tarjoamia koulutuksia.

Koulutukset järjestetään joko verkkokoulutuksena tai lähiopetuksena, ja joissakin koulutuksissa hyödynnetään molempia koulutusmuotoja.

Yrittäjinä toimivat asiantuntija-valmentajamme tukevat sinua koko koulutuksen ajan

Kun valitset Valmennusmajakan koulutusvaihtoehdoista sinulle parhaan vaihtoehdon, saat samalla käyttöösi yrittäjinä toimivat asiantuntija-valmentajamme. Yrittäjinä he ymmärtävät haasteesi ja varmistavat, että sinä opit kaiken tarvittavan.

Koulutuksissa hyödynnämme myös oppimista helpottavia ja ehostavia digitaalisia työkaluja, jotka ovat saaneet paljon kiitosta koulutuksiin osallistujilta. 

Hinnoittelu-, kannattavuus- ja verotus -koulutus

Tuhti tietopaketti kannattavuuden parantamisesta, hinnoittelusta ja verotuksesta

Yritystoiminnan aloittaminen on haasteellista, ja varsinkin yrityksen ensimmäisenä toimintavuonna hinnoittelu, kannattavuus ja verotus ovat asioita, joihin yrittäjän on panostettava ja joita hänen on kehitettävä. Tähän haasteeseen tarjoamme sinulle tuhdin tietopaketin kannattavuuden parantamisesta, hinnoittelusta ja verotuksesta. Koulutus järjestetään nk. monimuotokoulutuksena, joka sisältää sekä lähi-iltoja että verkko-opetusta.

Verkkomarkkinoinnilla enemmän asiakkaita

Hyödynnä konkreettisesti ja helposti digitaalisen markkinoinnin työkaluja 

Tämän päivän ostaja etsii tuotteita ja palveluita ensimmäisenä verkosta. On tärkeää, että tiedät, kuinka saat omat tuotteesi ja palvelusi verkossa hyvin esille niin, että potentiaaliset asiakkaat varmasti löytävät ne. Tämä verkossa ja lähiopetuksena järjestettävä koulutus auttaa sinua konkreettisesti ja helposti hyödyntämään digitaalisen markkinoinnin työkaluja ja hankkimaan lisää asiakkaita verkon kautta.

Myynti- ja markkinointiosaaminen

Saat konkreettiset työkalut tuloksellisen ja markkinoinnin ja myynnin kehittämiseen

Ilman asiakkaita yksikään yritys ei voi toimia ja siksi sinäkään yrittäjänä et voi laiminlyödä myyntiä ja markkinointia. Jos koet, että markkinointiosaamisessasi on parantamisen varaan, ilmoittaudu  koulutukseen, jossa saat konkreettiset työkalut tulokselliseen markkinointiin ja myyntiin.

Valmennusmajakka auttaa ihmisiä ja yrityksiä menestymään.

Ota yhteyttä

Puh. 050 555 3351

tiedustelut@valmennusmajakka.fi

Palvelemme arkisin klo 9-16