Tulosmajakka

Sesongista sesonkiin -palvelu

Tule mukaan kokeiluun, jossa etsitään uusia sinua helpottavia tapoja työllistää ja työllistyä matkailualalle!

Sesongista Sesonkiin -palvelu

Tule mukaan kokeiluun, jossa etsitään uudenlaisia sinua helpottavia tapoja työllistää  ja työllistyä matkailualalle! Uudessa toimintamallissa kaikki voittavat. Työntekijänä saat uusia mahdollisuuksia työllistyä ympärivuotisesti sesonkialoilla. Matkailualan toimijana / yrittäjänä saat tuttuja ja luotettavia työntekijöitä toistuvista työsuhteista. Siirtymät sesongista toiseen sujuvat ennakoidusti ja jouhevasti kun eri toimijat – yritykset ja työntekijät – tuntevat toisensa entuudestaan. Palveluun osallistuminen on maksutonta, eikä sido sinua mihinkään.

Sesongista sesonkiin -palvelun tuottaa TE-palvelut, Matkailudiili ja Valmennusmajakka.

Matkailualan yrittäjä

Sesonkialoilla työskentelevä

Lue lisää!

Esite työntekjöille
Esite työnantajille

Palvelun tavoite

Tavoitteena on, että palveluun osallistuvat yritykset ja työntekijät muodostavat ryhmän tai poolin. Tuttujen kanssa on helpompi toimia ja sopia siirtymistä sesongista toiseen. Työntekijä saa mahdollisuuksia peräkkäisiin työsuhteisiin ja matkailualan yrittäjät voivat sopia vaikkapa kevytyrittäjän ottamisesta sesonkityöntekijäksi avuksi usealle eri yritykselle.

 

Kysy lisää!

Paula Sandelin, puh. 040 056 8320
paula.sandelin@valmennusmajakka.fi

Ilmoita yhteystietosi. Otamme sinuun yhteyttä ja kerromme sinulle palvelusta lisää.

Asiantuntijamme Sesongista sesonkiin -palvelussa.

Sähköpostit etunimi.sukunimi@valmennusmajakka.fi


Paula Sandelin
040 056 8320

Riitta Vaittinen
040 736 5988


Ella Kärki
040 510 3289

Valmennusmajakka auttaa ihmisiä ja yrityksiä menestymään

Valmennusmajakka on 20-vuotias valtakunnallisesti toimiva perheyritys. Koulutamme mikroyrittäjiä yrityksen elinkaaren kaikissa vaiheissa. Valmentajamme antavat henkilökohtaista ohjausta myös työllistymiseen ja uraohjaukseen liittyvissä kysymyksissä.  Kaikki valmentajamme ovat kokeneita yrittäjiä, ammattikouluttajia ja pedagogeja.