Tulosmajakka

Oletko kyllästynyt tehottomaan oravanpyörään?

Omavalmentaja voi antaa uusia näkökulmia ja auttaa sinua ja yritystäsi menestymään

Omavalmentajamme auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi liittyivätpä ne sitten oman osaamisen kartoittamiseen ja tuotteistamiseen, myynnin kasvattamiseen, kustannustehokkaaseen markkinointiin, rekrytointiin ja ensimmäisen työntekijän palkkaamiseen, rahoitukseen, taloushallintoon tai liikeidean kehittämiseen.

Kaikki Omavalmentajat ovat itsekin kokeneita yrittäjiä. Heillä on kokemusta useilta eri toimialoilta ja eri kokoisista organisaatioista. Lähes kaikilla Omavalmentajilla on yksi tai useampi korkeakoulututkinto ja ammatillisen opettajan pedagoginen pätevyys.

Sparraamme silloin kun sinulle sopii

Omavalmentajat palvelevat sinua sopimuksen mukaan silloin kuin sinulle parhaiten sopii, tarvittaessa iltaisin ja viikonloppuisin. Pääsääntöisesti valmennus tapahtuu verkossa. Henkilökohtainen tapaamiseen sovitaan tapauskohtaisesti. Palvelukielet: suomi, ruotsi, englanti ja venäjä.

Tavoitteet kirkastuivat ja myynti kasvoi – Marjaana Haverinen, Marpacca

”Kuten huippu-urheilijoilla, myös yrittäjällä on oltava selkeä tavoite. Oma näkemys jää helposti liian suppeaksi. Valmentaja osasi katsoa toimintaani toimialaani laajemmin. Olen saanut valmentajalta vinkkejä uusista kohderyhmistä sekä tavoista toteuttaa myyntiä ja markkinointia. Suorat kontaktit asiakkaisiin ovat toimineet minulla ja myynti on merkittävästi kasvanut.”

Millaista apua tarvitset yritystoimintaasi?

Valitse alta aihe, tutustu valmentajiin ja valitse tarpeisiisi sopiva asiantuntija

Valmentajat

Pertti Lötjönen
Tutustu
Pertti Lötjönen

Olen toiminut yrittäjänä lähes kolmekymmentä vuotta, tästä ajasta yrityskouluttajana yli kymmenen ja konepajateollisuudessa 16 vuotta. Vientipäällikkönä olen työskennellyt seitsemän vuoden ajan.

Tuotannon ja kaupan alan yritysten markkinaselvitykset, yritystalous, markkinointi ja henkilökohtainen myyntityö sekä kansainvälinen kauppa ovat vahvaa osaamistani. Vuosikymmenten aikana kertyneistä verkostoistani hyötyvät myös valmennettavani.

Olen vastaanottanut näyttötutkintomestarina (NTM) yritysjohtamisen, johtamisen ja yritysneuvojan erikoisammattitutkintoja (EAT) yli 100. Itsekin olen suorittanut yritysneuvojan EAT:n.

”Kaikki asiat tapahtuvat ihmisten, ei yritysten, kesken”.

puh. 044 333 9194
pertti.lotjonen(at)valmennusmajakka.fi

Osta valmennusta Pertiltä
Ella Kärki
Tutustu
Ella Kärki

Olen toiminut yrittäjäksi aikovien ja yrittäjinä toimivien koulutus- ja konsultointiyrittäjänä vuodesta 1984. Yritystoiminnan ohella olen toiminut yrittäjätutkintojen ja myynnin ammattitutkinnon tutkintovastaavana ja pääkouluttajana yli kymmenen vuotta.

Erikoisosaamistani ovat omistajanvaihdokseen ja ulkomaankauppaan liittyvät prosessit, yritysverotus, Venäjän-kauppa, tuotteistaminen, yrityksen kannattavuuden tehostaminen, verkostojen johtaminen ja verkkokoulutus. Toimialatuntemusta minulla on erityisesti matkailu- ja ravitsemusalalta, erikoiskaupasta ja kädentaidoista.

Koulutukseltani olen hallintotieteiden maisteri (vero-oikeus, yrityksen laskentatoimi, yritysjuridiikka) ja metsätalousinsinööri (amk). Lisäksi olen suorittanut useita ammatillisia tutkintoja, mm. JET ja YEAT, sekä opettaja- ja tiimivalmentajapätevyydet useiden erikoistumisopintojen lisäksi. Olen suorittanut myös Kauppakamarin hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ) tutkinnon. Osaamisen laajuudella pystyn auttamaan mikroyrittäjiä monipuolisesti ”yhden luukun periaatteella”.

Miten ikinä voit tietää osaatko maalata taulun, pyörittää firmaa, suorittaa arvosanan, pystyä siihen virkaan, pitää sen puheen, voittaa pelin, kirjoittaa kirjan, rakentaa talon, leipoa kakun – jos et yritä?  Richard M. DeVos

puh. 040 510 3289
ella.karki(at)valmennusmajakka.fi

Osta valmennusta Ellalta
Kari Krohns
Tutustu
Kari Krohns

Minulla on yli kymmenen vuoden yrittäjäkokemus 1–30 henkeä työllistävistä yrityksistä. Lisäksi olen työskennellyt asiantuntija- ja johtotehtävissä mm. rakentamisen, teollisuusautomaation ja teollisuuden parissa. Olen siis nähnyt yrittäjyyttä sekä asiakkaan että myyjän puolelta.

Koulutukseltani olen tuotantotalouden diplomi-insinööri, mutta olen vuosien mittaan tottunut työskentelemään käytännönläheisesti pienyrittäjien kanssa. Minulla on hyvä yhteistyöverkosto ja tunnen lukuisia yrittäjiä ja yrittäjien kanssa toimivia tahoja. Olen suorittanut Kauppakamarin hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ) tutkinnon ja Yritysneuvojan erkoisammattitutkinnon. Lisäksi minulla on ammattilisen opettajan pätevyys.

Tällä hetkellä toimin itsenäisenä yrittäjänä ja teen pääasiallisesti työkseni aloittavien yrittäjien koulutusta yhteistyössä Valmennusmajakan kanssa. Lisäksi toimin Talenom-tilitoimistoyrittäjänä Joensuussa.

”Aloittaminen on aina vaikeinta, myös yrittäjyydessä”

puh. 040 565 8297
kari.krohns(at)valmennusmajakka.fi

Osta valmennusta Karilta
Riitta Vaittinen
Tutustu
Riitta Vaittinen

Olen toiminut yrittäjänä yli 15 vuotta ja yritysten neuvonnassa ja valmennuksessa yli 20 vuotta. Tällä hetkellä toimin Valmennusmajakan Keski-Suomen pääkouluttajana. Työskentelyäni ohjaa motto ”Ihmisten kanssa ihmisten kielellä”. Taustalla on ajantasainen asiatieto, mutta asiat käydään läpi käytännönläheisesti ja aina asiakkaan tilanne huomioiden.

Minulla on vankkaa osaamista yrittäjyydestä, liiketoiminnan suunnittelusta, rahoituksesta, markkinoinnista, talouden ja projektien suunnittelusta ja toteutuksesta sekä oman työuran ja työllistymispolun suunnittelusta. Lisäksi olen työskennellyt matkailuasiamiehenä, yritysneuvojana, projektipäällikkönä ja elinkeinoyhtiön toimitusjohtajana.

Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri. Lisäksi olen suorittanut yrittäjyyteen, yritysneuvontaan, johtamiseen ja tuotekehitykseen liittyviä ammatti- ja erikoisammattitutkintoja. Minulla on myös näyttötutkintomestarin ja ammatillisen opettajan pätevyys.

puh. 040 736 5988
riitta.vaittinen(at)valmennusmajakka.fi

Osta valmennusta Riitalta
Rami Kulmala
Tutustu
Rami Kulmala

Olen toiminut liiketalouden ja yrittäjyyteen liittyvien teemojen kouluttajana vuodesta 1999, pisimpään ammattikorkeakoulussa. Hankevetäjänä vedin myös kansainvälistä yritysverkostohanketta pari vuotta AMK-työn ohella. Eritysosaamiseni liittyy markkinointiin, liiketoiminnan kehittämiseen ja talouteen.

Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri, jonka lisäksi olen suorittanut pedagogiset opinnot, näyttötutkintomestarin koulutuksen sekä Certified Business Coach koulutuksen.

Tällä hetkellä toimin myös yrittäjänä laukkujen ja asusteiden vähittäiskauppaa harjoittavassa yrityksessä. Tuomme itse maahan tavaraa, jota edustajamme eri puolilla Suomea myyvät. Aikaisemmin perheessämme pidettiin lastenvaatteiden ja -tuotteiden verkkokauppaa viisi vuotta.

Seinältäni löytyy kaksi lausetta, joista ensimmäinen sanoo ”Mistä unelmoisit, jos tietäisit, ettet voi epäonnistua” ja toinen ”Ei enää tekosyitä”.

puh. 050 505 0116
rami.kulmala(at)valmennusmajakka.fi

Osta valmennusta Ramilta
Tarja Kekäläinen
Tutustu
Tarja Kekäläinen

Koulutukseltani olen YTM, pääaineenani yrittäjyys. Olen myös ammatillinen opettaja ja näyttötutkintomestari. Uusia näkökulmia olen saanut henkilöstöjohtamisen, hallinto-oikeuden ja matkailuun liittyvistä opinnoista sekä useista ehkäpä maailman parhaimpien kouluttajien kuten Brendon Burchard, Vishen Lakhiani ja Joe Vitale valmennuksista.

Olen työskennellyt yritysten kehittämistyössä yli 20 vuotta ja yrittäjänäkin jo yli 10 vuotta. Matkailu, ravitsemus, koulutus, hoiva, digi, lemmikki, kotipalvelut, luova-ala ja kauneudenhoito ovat toimialoja, jotka tunnen todella hyvin. Kansainvälistä kokemusta on kertynyt yli 10 vuotta. Uraohjaajana olen saanut etsiä eri ikäisten ja vaikeassa elämäntilanteessa (irtisanotut, työttömät) olevien kanssa uusia polkuja elämään ja työllistymiseen.

Vahvimmillani olen yritystoiminnan käynnistämisessä ja kehittämisessä. Erityisosaamiseeni kuuluu myös markkinointi ja sähköinen markkinointi. Laajoista verkostoistani hyötyvät myös valmennettavani.

”Ole innostunut kaikesta uudesta ja tee sitä mitä rakastat!”

puh. 040 199 1023
tarja.kekalainen(at)valmennusmajakka.fi

Osta valmennusta Tarjalta
Petri Ranta
Tutustu
Petri Ranta

Olen koulutukseltani diplomi-insinööri. Erikoisalaani on yrityksen operatiivinen ja strateginen kehittäminen. Minulla on yli 20 vuotta johtamiskokemus vientiteollisuuden suunnittelu-, projekti-, laatu- ja kehitystehtävissä niin pienissä perheyhtiöissä kuin suurissa pörssiyrityksissä. Olen toiminut enimmäkseen teollisuuden ja kaupan parissa.

Yrittäjyyteen otin tuntumaa sivutoimisesti vuosina 1997-2003. Päätoimisena yrittäjänä ja Valmennusmajakan kouluttajana olen toiminut vuodesta 2011 lähtien. Muita koulutustehtäviä on mahtunut työuralleni runsaasti aivan opiskeluajoista lähtien.

puh. 040 539 3590

Osta valmennusta Petriltä
Meiju Honkavuori
Tutustu
Meiju Honkavuori

Kaksikymmentäviisivuotisen yrittäjäurani aikana olen toiminut mm. autoliikkeen toimitusjohtajana sekä kiinteistövälitys- ja venealalla. Minulla on vuosien kokemus yrityskonsultoinnista, esimiestehtävistä sekä hallitustyöskentelystä. Minulla on myös Kauppakamarin hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ) tutkinto.

Don`t call it a dream, call it a plan.

puh. 0400 477 479

Osta valmennusta Meijulta
Veli-Matti Ruotsalainen
Tutustu
Veli-Matti Ruotsalainen

Olen erikoistunut yrittäjyyden ja yritystoiminnan strategiseen suunnitteluun, palveluiden ja asiantuntijapalveluiden tuotteistukseen sekä markkinointiin ja myyntiin. Humanistisen peruskoulutuksen omaavana olen kuulemma erityisen hyvä avaamaan yrityslaskelmien ja verotuksen kiemuroita. Toimialoista tutuimpia ovat palvelu-, elintarvike- ja käsityöteollisuus.

Yritysvalmentajana olen sparrannut ja kehittänyt satojen pienyrittäjien yrityksiä liikeidean kirkastamisessa, yrittäjän toimeentulon parantamisessa, rahoituksen järjestämisessä, myynnin ja kannattavuuden kasvattamisesta aina kansainvälistymiseen saakka.

Peruskoulutukseltani olen FM (Turun yliopisto). Minulla on myös ammatillisen opettajan pedagoginen pätevyys (AmO). Lisäksi olen suorittanut näyttötutkintomestarin koulutuksen (NTM) ja Kauppakamarin hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ) tutkinnon.

”Yrittäjyys perustuu rehellisyyteen, toisten kunnioittamiseen, suunnitelmallisuuteen ja pitkäjänteisyyteen.”

Valmennusmajakassa toimin johtavana yrittäjyyden asiantuntijana. Vuoden 2019 loppuun saakka toimin myös Posion kunnan elinkeinokoordinaattorina.

p. 040 555 1062
veli-matti.ruotsalainen(at)valmennusmajakka.fi

Osta valmennusta Veli-Matilta
Paula Sandelin
Tutustu
Paula Sandelin

Kun tarvitset tukea yrittäjänä tai yrittäjyyden alkumetreillä, tulen mielelläni avuksi. Jag betjänar även på svenska! Intohimoni on auttaa yrittäjiä kehittämään itseään ja yritystoimintaansa.

Olen työskennellyt yrittäjänä vuodesta 1991, opiskellut yrityksen johtamista sekä hankkinut kokemusta yritysneuvonta- ja kehittämispalvelutehtävistä. Vahvin osaaminen minulla on alihankintateollisuudesta sekä kuljetusalalta. Päätoimisena kouluttajana olen toiminut nyt toista vuotta.

Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri. Lisäksi olen suorittanut Yritysneuvojan EAT:n ja Maaseudun kehittäjän EAT:n.

”Tavoitteen asettaminen on onnistumisen ensimmäinen askel.”

puh. 040 056 8320
paula.sandelin(at)valmennusmajakka.fi

Osta valmennusta Paulalta
Marita Hurme
Tutustu
Marita Hurme

Olen jyväskyläläinen kauppatieteiden maisteri ja aikuispedagogi. Yrittäjyys on tullut tutuksi niin teoriassa kuin käytännössäkin. Erityisesti kevytyrittäjyys on sydäntäni lähellä: olen tehnyt töitä niin freelancerina kuin erilaisten osuuskuntienkin kautta toistakymmentä vuotta. Ydinosaamistani on markkinointiviestintä graafisesta suunnittelusta sosiaalisen median sisällöntuotantoon. Yrittäjyyden ja erityisesti markkinointiviestinnän aikuiskouluttajana olen toiminut vuodesta 2014 lähtien.

Yritystä ei ole ilman asiakasta. Markkinointiviestinnän avulla tavoitetaan kohderyhmä, löydetään sieltä asiakkaita ja onnistuneimmillaan jalostetaan asiakkaista pitkäkestoisia asiakkuuksia.

puh. 040 518 1488

Osta valmennusta Maritalta
Seppo Laukkanen
Tutustu
Seppo Laukkanen

Ehdin työskennellä liki 30 vuotta opettajana (yrittäjyyttä, ihmisten johtamista, markkinointia) Tampereen teknillisellä yliopistolla.  Tuona aikana työskentelin sivutoimisesti kollegoiden kanssa perustamassani konsulttitoimistossa sekä olin mukana perustamassa panimoa Nokialle.  Työurasta kannattaa mainita myös todellinen yrittämisen korkeakoulu Sample Rate Systems Oy, jonka hallituksen jäsenenä ja hallituksen puheenjohtajana ehdin toimia kuutisen vuotta, ennen kuin yritys myytiin Flextronicsille.

Työurani aikana olen ollut mukana lukuisissa yrittäjäkoulutuksissa ja kehittämisprojekteissa.  Olen myös aktiivinen yrityskummi ja Pirkanmaan yrityskummien jäsen.

Peruskoulutukseltani olen Tekniikan Lisensiaatti (TTKK) pääaineena teollisuustalous ja KTM (Tampereen yliopisto).  Minulla on myös ammatillisen opettajan pedagoginen pätevyys.

Omat vahvuuteni yritysvalmentajana tulevat parhaiten esiin markkinointiin liittyvissä kysymyksissä, asiakaskeskeisyyden kehittämisessä, liikeidean kokonaisvaltaisessa sparraamisessa sekä luovuutta ja ongelmanratkaisua vaativissa tilanteissa.  Kaikessa tekemisessä täytyy kuitenkin muistaa aina yksi asia, talous; se ratkaisee yritystoiminnan jatkuvuuden.

”Yrittäminen on kuin kymmenottelu yleisurheilussa – kuninkuuslaji”

puh. 0400 577 613

seppo.laukkanen@valmennusmajakka.fi

Julia Kärnä
Tutustu
Julia Kärnä

Olen täyspäiväinen urheiluvalmentaja (agility) ja liikuntahalliyrittäjä viidettä vuotta. Koulutukseltani olen näyttelijä ja teatteriopettaja TeM. Taiteilijana olen työskennellyt 20 vuotta. Aikoinani aloitin hyvinvointialan yrittäjänä, verkostomarkkinoinnin parissa.

Koulutan esiintymis- ja vuorovaikutustaitoja, psyykkistä valmentautumista ja opiskelen NLP- kouluttajaksi. Olen suorittanut myös steineropettajan perusopinnot.

”Ilon kautta!”

puh. 040 513 9205

Osta valmennusta Julialta
Jarkko Muhonen
Tutustu
Jarkko Muhonen

Pääosaamiseni on verkkosivujen suunnittelu ja toteutus sekä sähköinen markkinointi. Erityisesti olen toteuttanut asiakasprojekteja Google AdWords ja Facebook markkinoinnissa. Vuosittain uusittava AdWords-sertifiointi on yksi osaamiseni tae.

Olen toiminut yrittäjänä vuodesta 2000. Myös ennen tätä toimin vuosia yrittäjämäisesti IT-yrityksessä yhtenä osakkaana. Kouluttajana ja opettajana olen toiminut kaikkiaan n. 20 vuotta.

Haluan kannustaa kaikki yrittäjäksi aikovia ajatuksella

”Haaveile suurista ja nauti pienistä”.

puh. 044 596 2025
jarkko.muhonen(at)valmennusmajakka.fi

Osta valmennusta Jarkolta