Pohjois-Pohjanmaan ilmainen Startti yrittäjäksi -koulutus antaa sinulle tuhdin tietopaketin yrittäjyydestä

Pohjois-Pohjanmaan Startti yrittäjäksi -koulutus 22.3.-16.6.2022

Tässä koulutuksessa opit tekemään konkreettisen ja käytännönläheisen liiketoimintasuunnitelman. Samalla opit yrityksen perustamisen osa-alueet, ja tutustut muun muassa yrityksen taloushallintoon ja rahoitukseen. Suunnitelma helpottaa yritystoimintasi aloittamista ja varmistaa sen onnistumisen, koska kaikki yritystoiminnan keskeiset osat on huomioitu. Koulutus toteutetetaan monimuotokoulutuksena.

Koulutuksessa opittavat asiat

Koulutuksen alussa teet yrittäjätestin ja osaamiskartoituksen. Yrittäjätesti antaa sinulle tietoa omista yrittäjävalmiuksistasi. Tavoitteena on auttaa sinua myymään omaa osaamistasi yrittäjänä, kevytyrittäjänä tai työntekijänä.

Koulutuksen aikana opit kaikki yrityksen perustamisen osa-alueet.

 • Yrittäjätesti ja osaamiskartoitus
 • Yrittäjyys ja yritystoiminnan suunnittelu
 • Markkinaselvitys
 • Yritysmuodot ja yrityksen perustaminen
 • Asiakasryhmäkohtainen markkinointi ja myynti
 • Digitaalinen markkinointi ja some
 • Tuotteistus ja palvelumuotoilu
 • Taloussuunnitelm ja kannattavuus, hinnoittelu
 • Yritysrahoitus
 • Yrittäjän vero-, laki- ja työnantajatietous
 • Yrittäjän kriisit ja riskit, vakuutukset ja sosiaaliturva
 • Digitaaliset sovellukset viranomaisyhteyksiin ja työskentelyn tehostamiseen.

Verkkokoulutus 22.3.-16.6.2022

MUUTOS! Raahen lähipäivät (9 kpl) toteutetaan verkkokoulutuksina. 22.3., 23.3., 24.3., 20.4., 21.4., 3.5., 4.5., 15.6. ja 16.6. Koulutuspäivän kesto klo 8.30-15.

Webinaareja (18 kpl) järjestetään aamupäivisin klo 8.30-11.30.  Webinaarit myös nauhoitetaan ja ne ovat kuunneltavissa jälkikäteen.

Jokaisella osallistujalla on henkilökohtainen valmentaja. Hän sparraa sinua oman yrityksesi suunnittelussa. Koulutukseen kuuluu myös omatoimista ohjattua työskentelyä, jolloin työstät omaa liiketoimintasuunnitelmaasi ja teet alustavia yritystoimintaasi liittyviä laskelmia.

Hae koulutukseen!

Koulutus on tarkoitettu sinulle, jolla on vahva ammatillinen osaaminen omalla toimialallasi ja olet kiinnostunut myymään osaamistasi yrittäjämäisesti. Koulutuksessa saat eväät toimia päätoimisena yrittäjänä tai sivutoimisesti kevytyrittäjänä tai laskutusalustaa hyödyntäen. Osallistujat valitaan hakemuksen perusteella, kerrothan siis lyhyesti liikeideastasi.

Koulutus toteutetaan yhteistyössä TE-toimiston, ELY-keskuksen ja Valmennusmajakan kanssa.

Kysy lisää

Startti yrittäjäksi -koulutuksia on järjestetty jo vuosia, ja kymmenet uudet yrittäjät ovat saaneet niistä hyvät eväät yritystoiminnan aloittamiseen ja kehittämiseen.  Tervetuloa oppimaan yrittäjyydestä!

Pääkouluttaja

Tarja Kekäläinen
puh. 040 199 1023
tarja.kekalainen@valmennusmajakka.fi

ASIANTUNTEVAA OHJAUSTA

Koulutus antoi todella paljon rohkeutta laittaa omia suunnitelmia eteenpäin ja lisäsi tietouttani yrittämisestä. Olen varma, että koulutus myös auttaa tulevaisuudessa yrityksen pyörittämisessä ja uusien asioiden omaksumisessa, jos esimerkiksi alanvaihto tai yritysmuodon muuttaminen tulee ajankohtaiseksi.

Valmennusmajakka auttaa ihmisiä ja yrityksiä menestymään.

Ota yhteyttä

Puh. 050 555 3351

tiedustelut@valmennusmajakka.fi

Palvelemme arkisin klo 9-16