Tulosmajakka

Riitta Vaittinen, ohjaus 1h

78,00 

Minulla on 25 vuoden kokemus alkavien ja alkuvaiheessa olevien yrittäjien neuvonnasta ja kouluttamisesta. Yrittäjänä olen ollut 17 vuotta. Olen neuvonut ja auttanut satoja yritystoiminnan käynnistämistä ja kehittämistä pohtivia. He ovat miettineet mm. liikeidean kehittämiseen, asiakashankintaan, markkinointiin, rahoitukseen, kannattavuuteen, yrityksen perustamiseen, yritysverotukseen ja moniin muihin yritystoiminnan osa-alueisiin liittyviä asioita.

Toimintaperiaatteenani on työskennellä ihmisten kanssa ihmisten kielellä. Asiakkaani ovat kertoneet, että he ovat saaneet tietoa ja apua selkeästi kerrottuna ilman monimutkaista kapulakieltä. He ovat myös kokeneet, että olen helposti lähestyttävä ja minulta uskaltaa kysyä kaikista asioista.

 

Kuvaus

Olen neuvonut ja kouluttanut alkavia ja alkuvaiheen yrittäjiä 25 vuotta. Näistä 17 vuotta olen toiminut koulutusalan yrittäjänä. Sitä ennen työskentelin matkailuyhdistyksen, kunnan ja kunnallisen elinkeinoyhtiön palveluksessa toiminnanjohtajana, matkailuasiamiehenä, yritysneuvojana, projektipäällikkönä, kouluttajana ja toimitusjohtajana.  

Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri ja ammatillinen opettaja. Olen myös näyttötutkintomestari ja suorittanut yrittäjän ammattitutkinnon, tuotekehittäjän erikoisammattitutkinnon, johtamisen erikoisammattitutkinnon sekä yritysneuvojan erikoisammattitutkinnon.

Yritystoimintani aikana olen toiminut kouluttamisen lisäksi yrittäjätutkintojen ja johtamisen erikoisammattitutkintojen näyttötutkintomestarina ja muissa tutkintojen arviointitehtävissä.  Olen myös mentoroinut useita oppisopimuksella opiskelevia yrittäjiä. Vuonna 2018 minut valittiin pohjoisessa Keski-Suomessa vuoden mentoriksi.

Erikoisosaamisalueitani ovat yritystoiminnan ja kannattavuuden kokonaisvaltainen suunnittelu, yrityksen perustamisen käytännön toimenpiteet, yritysrahoitus ja osittain EU-rahoitteinen projektitoiminta.