Yrittäjäkoulutus verkossa, sis. ohjausta 3 h

Koulutus on tarkoitettu kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille tai sitä suunnitteleville sekä jo yritystoiminnan aloittaneille henkilöille. 

Ohjaus toteutetaan etäohjauksena käyttäen Valmennusmajakan helppokäyttöistä etätapaamisohjelmaa.

Mahdollistaa starttirahan saamisen.

Yrittäjäkoulutuksen aihe-alueet

* Minustako yrittäjä? Mitä yrittäjyys on?
* Ideasta kannattavaksi liikeideaksi
* Markkinatilanteen selvittäminen
* Yrityksen perustaminen
* Myynti, markkinointi ja viestintä
* Rahoitus ja talous
* Vero-, laki- ja EU-tietous, IPR
* Yrittäjän sähköiset työkalut
* Yrittäjänä toimiminen ja LTS

Verkkomarkkinoilla lisää asiakkaita –koulutus

Tämän päivän ostaja etsii tuotteita ja palveluita ensimmäisenä verkosta, siksi digitaalisen markkinoinnin toimenpiteiden ymmärrys on oltava olennainen osa yrityksen markkinoinnin työkalupakkia. Koulutuksessamme opit miten saat omat tuotteesi ja palvelusi verkossa niin hyvin esille, että asiakkaat varmasti löytävät sinut.

Verkossa järjestettävä Verkkomarkkinoinnin lisää asiakkaita -koulutus auttaa sinua konkreettisesti ja helposti hyödyntämään digitaalisen markkinoinnin työkaluja ja hankkimaan lisää asiakkaita verkon kautta.

Voit aloittaa koulutuksen milloin vain ja mistä tahansa Suomesta. Koulutus toteutetaan kokonaisuudessaan verkkokoulutuksena.

Hinnoittelu-, kannattavuus- ja verotus -koulutus

Non stop alkavalla hinnoittelu-, kannattavuus- ja verotus -koulutuksesta saat konkreettiset työkalut yrityksen kannattavuuden hallintaan.

Kannattavuus on tavallisesti yrittäjän suurin huolenaihe. Tähän haasteen ratkaisuun tarjoamme sinulle tuhdin koulutuspaketin kannattavuuden parantamisesta, hinnoittelusta ja verotuksesta.

Voit osallistua koulutukseen mistä tahansa Suomesta, sillä koulutus toteutetaan kokonaan verkossa. Voit aloittaa milloin vain yksilöllisen juuri sinun tarpeisiin räätälöidyn koulutuksen.