Valmennusmajakka auttaa ihmisiä ja yrityksiä menestymään

Meille on tärkeintä, että sinä opit ja menestyt koulutustemme avulla

Valmennusmajakka tarjoaa koulutusta ja neuvontapalveluja yrittäjille laajasti eri puolella Suomea. Olemme järjestäneet satoja koulutuksia yli 20 vuoden ajan. Monet koulutuskokonaisuudet toteutetaan yhteistyössä TE-palveluiden kanssa ja ne ovat osallistujille maksuttomia. Tarjoamme myös verkkokoulutuksia itsenäiseen opiskeluun.

Tehokkaalla koulutuksella menestyvämpi yritys

Kukaan ei halua osallistua mihinkään koulutukseen huvin vuoksi. Kaikki koulutusta hakevat yrittäjät ja yritysten edustajat haluavat olla aivan varmoja, että käytetty aika maksaa itsensä takaisin. Siksi Valmennusmajakka panostaa voimakkaasti siihen, että koulutuksiin osallistujat varmasti oppivat ne asiat, joihin he koulutuksesta hakevat tukea ja vastauksia. Toisin sanoen, koulutuksemme ovat vaikuttavia, niin että sinä voit rakentaa entistä menestyvämpää yritystoimintaa.

Miksi juuri Valmennusmajakan koulutukset auttavat sinua menestymään?

Pystymme tuottamaan vaikuttavia ja tehokkaita koulutuskokonaisuuksia koska:

Valmentajamme ovat oppimisen ja yrittämisen asiantuntijoita, jotka edustavat monen eri alan asiantuntijuutta

Kaikki pääkouluttajamme ovat pitkän linjan yrittäjiä ja oman osaamisalueensa asiantuntijoita. Kaikilla on myös korkeakoulututkinto ja ammatillisen opettajan pätevyys.

Sinun oppimisen kannalta se tarkoittaa, että

 • valmentajamme ymmärtävät yrittäjän haasteet ja osaavat luoda konkreettisia koulutuskokonaisuuksia, joista varmasti on hyötyä yritystoimintaa pyörittäessä
 • valmentajamme osaavat opettaa, niin että oppi varmasti menee perille. Se tarkoittaa myös, että heillä on työkalupakissaan monenlaisia opetustekniikoita ja oppimista tukevia työkaluja, joita he hyödyntävät kulloinkin sopivalla tavalla
 • kouluttajamme seuraavat tiiviisti oman alansa kehitystä ja pystyvät aina jakamaan uusinta tietoa. Tämä on tärkeää, koska muuttuvassa maailmassa, tieto jokaisella alalla muuttuu jatkuvasti eikä vanhaan tietoon voi tukeutua.

Henkilökohtainen tuki ja dialogia tukevat digitaaliset työkalut tehostavat oppimista

Uuden oppiminen vie kenet tahansa väkisinkin oman mukavuusalueen ulkopuolelle.

Uutta oppiessa opiskelijat tarvitsevat usein henkilökohtaista tukea, ja siksi:

 • jokainen valmentajamme toimii opiskelijoiden henkilökohtaisena sparraajana. Käymällä läpi jokaisen opiskelijan tilanteen ja tarpeet sekä asettamalla oppimisen tavoitteet, he varmistavat, että koulutuksen aikana osallistuja todella oppii tarvitsemansa asiat.
 • opiskelua tukevat myös tämän päivän tehokkaat verkkotyökalut. Osallistujat palauttavat tehtäviään verkon kautta ja voivat jatkuvasti olla yhteydessä valmentajaansa. Näin ketään ei jätetä oman onnensa nojaan, vaan kaikkia autetaan pysymään kelkassa mukana.

Valtakunnallinen toimintamme tuo yrittäjäverkostot ja innovaatiot lähelle osallistujaa

Järjestämme koulutuksia laajasti eri puolella Suomea. Kouluttajamme toimivat myös monella eri paikkakunnalla.

Sinulle se tarkoittaa, että pääset osalliseksi

 • Valmennusmajakan valtakunnallista yrittäjäverkostoa ja saat kontakteja ja apua omaan toimintaasi Suomen eri alueilta
 • kehittyviä koulutuspalveluitamme. Saamiamme uusia ajatuksia ja ideoita jalkautamme koulutuksiimme, jotta ne olisivat entistä tehokkaampia.

Todistettavasti tehokasta koulutusta ja neuvontapalveluita

Toimintamme vaikuttavuutta ja tehokkuutta sinun ei ilman todisteita tarvitse uskoa.

 • Yhteistyömme TE-palveluiden kanssa syvenee ja laajenee jatkuvasti. Valmennusmajakka valitaan toistuvasti ja yhä useammin koulutuskumppaniksi.
 • Koulutuksemme ovat järjestään palautteissa saaneet arvosanat ”hyvä” ja ”erinomainen”.
 • On olemassa paljon koulutuksia, joita opiskelijat eivät eri syistä käy loppuun. Tutkimusten mukaan suuri osa meidän osallistujistamme vie valitsemansa koulutuksen päätökseen.
 • Tarjoamamme koulutukset tukevat ja innostavt yrittäjyyttä suunnittelevia henkilöitä niin tehokkaasti, että 25 – 50 % heistä perustaa yrityksen heti koulutuksen jälkeen.

Ota ihmeessä yhteyttä, mikäli haluat kuulla lisää meistä tai koulutuksistamme

 

 

Jaana Ollilainen

puh. 050 555 3351

jaana.ollilainen@valmennusmajakka.fi

Tavoitteet kirkastuivat ja myynti kasvoi

”Kuten huippu-urheilijoilla, myös yrittäjällä on oltava selkeä tavoite. Oma näkemys jää helposti liian suppeaksi. Valmentaja osasi katsoa toimintaani toimialaani laajemmin. Olen saanut valmentajalta vinkkejä uusista kohderyhmistä sekä tavoista toteuttaa myyntiä ja markkinointia. Suorat kontaktit asiakkaisiin ovat toimineet minulla ja myynti on merkittävästi kasvanut.” – Marjaana Haverinen, Marpacca

Valmennusmajakka auttaa ihmisiä ja yrityksiä menestymään.

Ota yhteyttä

Puh. 050 555 3351

tiedustelut@valmennusmajakka.fi

Palvelemme arkisin klo 9-16