Etelä-Pohjanmaan ilmainen Yrittäjäkoulutus helpottaa yritystoimintasi aloittamista ja varmistaa Starttirahan saamisen

Aloittavan yrittäjän koulutukset Etelä-Pohjanmaalla

Yrittäjyyskoulutuksia tarjoamme laajasti monessa maakunnassa. Valitse oma alueesi ja tutustu erilaisiin koulutusvaihtoehtoihin.

Kun haluat myydä omaa osaamistasi tai tuotteitasi, se onnistuu helpoiten oman yrityksen kautta. Mutta yrityksen perustaminen saattaa tuntua hankalalta tai jopa pelottavalta.

Paras tapa varmistaa yritystoiminnan sujuva aloitus on käydä yrittäjäkoulutus.

Voit valita joko päivä- tai iltakoulutuksen sen mukaan mikä sopii omaan elämäntilanteeseesi. Koulutusten päätteeksi sinulla on käsissäsi konkreettinen liiketoimintasuunnitelma.

Koulutus on tarkoitettu Pohjois-Karjalassa asuville henkilöille, jotka haluavat myydä omaa osaamistaan tai tuotteitaan ja harkitsevat yrittäjyyttä tai ovat äskettäin aloittaneet yritystoiminnan.

Käymällä yrittäjäkoulutuksen varmistat, että hallitset yritystoiminnan eri osa-alueet. Samalla opit myös kannattavan toiminnan edellytykset. Ja mikä parasta, nyt voit kouluttautua aivan ilmaiseksi!

Yrittäjinä toimivat asiantuntija-valmentajamme tukevat sinua koko koulutuksen ajan

Yrittäjäkoulutuksessamme saat tuoretta tietoa siitä miten yritys perustetaan, kuinka sitä hallinnoidaan, miten tuotteita ja palveluita markkinoidaan ja myydään sekä luonnollisesti miten yrityksen taloutta ja verotusta hoidetaan. Tämän koulutuksen jälkeen tiedät mitä yrittäjyys vaatii ja miten saat yritystoimintasi sujuvasti alkuun.

Yrittäjäkoulutus

Yrittäjäkoulutus – sujuvoita toiminnan aloittaminen ja varmista Starttiraha

Yrittäjäkoulutuksissamme saat roiman annoksen tietoa yrityksen perustamisesta ja toiminnasta sekä paljon työkaluja markkinointiin, myyntiin ja luonnollisesti talouden hoitoon. Koulutuksen aikana teet myös konkreettisen ja käytännönläheisen liiketoimintasuunnitelman.

Valmennusmajakka auttaa ihmisiä ja yrityksiä menestymään.

Ota yhteyttä

Puh. 050 555 3351

tiedustelut@valmennusmajakka.fi

Palvelemme arkisin klo 9-16