Konkreettisista yrittäjäkoulutuksistamme tukea yrityksen kannattavaan kehitykseen

Toimivien yrittäjien koulutukset

Uuden yrityksen alkuvaiheessa yrittäjä huomaa melko nopeasti, miten paljon erilaisia asioita yrityksen ydintoiminnan lisäksi hänen on hallittava.

Sinun on yrittäjänä ymmärrettävä muun muassa, miten hinnoittelet tuotteesi parhaalla mahdollisella tavalla, miten verotus kannattaa hoitaa, miten tehokkaasti toteutat tämän päivän markkinointia ja miten hankit lisäosaamista, kun yritys sitä tarvitsee.

Yrittäjille suunnattuja koulutuksiamme löydät laajasti ympäri Suomea, monesta eri maakunnasta. Koulutuksia järjestetään sekä vuorovaikutteisina verkkokoulutuksina että lähiopetuksena.

Kaikille avoimista TE-palveluiden kanssa yhteistyössä järjestämistä koulutuksistamme saat tukea oman yritystoimintasi kannattavaan kehitykseen ja kasvuun.

Tutustu tarjontaan

Kainuu

Pohjois-Karjala

Nonstop Markkinointi

Etelä-Savo

Pohjois-Pohjanmaa

Nonstop Kannattavuus

Pohjois-Savo

Pirkanmaa

Työllistä taidolla

Yrittäjinä toimivat asiantuntija-valmentajamme tukevat yrityksen elinkaaren kaikissa vaiheissa

Meillä Valmennusmajakassa on tärkeintä, että sinä menestyt yrittäjänä.

Yrittäjinä toimivat asiantuntija-valmentajamme ovat tarjoamiemme yrittäjyyskoulutusten tärkeimmät tekijät. He sparraavat ja auttavat sinua henkilökohtaisesti koko koulutuksen ajan. Yrittäjinä he ymmärtävät haasteesi ja varmistavat, että sinä opit kaiken tarvittavan.

Olemme myös ylpeitä verkossa toimivista, oppimista tehostavista digitaalisista työkaluistamme, jotka ovat saaneet paljon kiitosta. Tutkimusten mukaan suuri osa koulutuksiimme osallistuvista vie valitsemansa koulutuksen päätökseen.

Ja valtakunnallisen toimintamme ansiosta sinä pääset hyödyntämään verkostojamme ja tarvittaessa myös hankkimaan kontakteja eri puolilta Suomea.

Miksi kannattaa kouluttautua?

Uuden yrityksen alkuvaiheessa yrittäjä huomaa melko nopeasti, miten paljon erilaisia asioita yrityksen ydintoiminnan lisäksi hänen on hallittava. Sinun on yrittäjänä ymmärrettävä muun muassa, miten hinnoittelet tuotteesi parhaalla mahdollisella tavalla, miten verotus kannattaa hoitaa, miten tehokkaasti toteutat tämän päivän markkinointia ja miten hankit lisäosaamista, kun yritys sitä tarvitsee.

Toimiville yrittäjille suunnatuissa koulutuksissamme opit muun muassa

  • hinnoittelemaan tuotteesi ja palvelusi oikein
  • mitkä asiat vaikuttavat kannattavuuteen
  • selättämään verokarhun
  • markkinoimaan omaa osaamistasi digitaalisen markkinoinnin keinoin
  • minkälaisia työllistämisen vaihtoehtoja on olemassa, kun haluat hankkia lisää osaamista yritykseesi

TYÖLLISTÄ TAIDOLLA

Tietoa työllistämisen eri ratkaisuista kaikille yrittäjille koko Suomessa

Kun yritystoimintasi on siinä pisteessä, että alat miettimään työntekijän palkkaamista tai muita vaihtoehtoisia tapoja lisätä yrityksesi osaamista, ilmaisesta Työllistä Taidolla -palvelusta saat lisää tietoa mm.

  • miten hankkimalla osaamista ulkoa tuet yrityksen kasvua
  • vaihtoehtoisia tapoja hankkia osaamista
  • tarjolla olevat työllistämisen tuet
  • rekrytoinnin tekniikka (työpaikkailmoituksen luominen, hakukanavat jne.)

Voit osallistua palveluun riippumatta siitä, missä yrityksesi sijaitsee, koska se on avoin kaikille yrittäjille koko Suomessa.

Valmennusmajakka auttaa ihmisiä ja yrityksiä menestymään.

Jatkuvat koulutukset

Ota yhteyttä

Puh. 050 555 3351

tiedustelut@valmennusmajakka.fi

Palvelemme arkisin klo 9-16