Konkreettisista yrittäjäkoulutuksistamme tukea yrityksen kannattavaan kehitykseen

Toimivien yrittäjien koulutukset

Uuden yrityksen alkuvaiheessa yrittäjä huomaa melko nopeasti, miten paljon erilaisia asioita yrityksen ydintoiminnan lisäksi hänen on hallittava. Sinun on yrittäjänä ymmärrettävä muun muassa, miten hinnoittelet tuotteesi parhaalla mahdollisella tavalla, miten verotus kannattaa hoitaa ja miten tehokkaasti toteutat tämän päivän markkinointia.

Yrittäjille suunnattuja koulutuksiamme löydät laajasti ympäri Suomea, monesta eri maakunnasta. Koulutuksia järjestetään sekä vuorovaikutteisina verkkokoulutuksina että lähiopetuksena.

Kaikille avoimista TE-palveluiden kanssa yhteistyössä järjestämistä koulutuksistamme saat tukea oman yritystoimintasi kannattavaan kehitykseen ja kasvuun.

Tutustu tarjontaan

Kainuu

Pohjois-Karjala

Pohjois-Savo

Yrittäjinä toimivat asiantuntija-valmentajamme tukevat yrityksen elinkaaren kaikissa vaiheissa

Meillä Valmennusmajakassa on tärkeintä, että sinä menestyt yrittäjänä.

Yrittäjinä toimivat asiantuntija-valmentajamme ovat tarjoamiemme yrittäjyyskoulutusten tärkeimmät tekijät. He sparraavat ja auttavat sinua henkilökohtaisesti koko koulutuksen ajan. Yrittäjinä he ymmärtävät haasteesi ja varmistavat, että sinä opit kaiken tarvittavan.

Olemme myös ylpeitä verkossa toimivista, oppimista tehostavista digitaalisista työkaluistamme, jotka ovat saaneet paljon kiitosta. Tutkimusten mukaan suuri osa koulutuksiimme osallistuvista vie valitsemansa koulutuksen päätökseen.

Ja valtakunnallisen toimintamme ansiosta sinä pääset hyödyntämään verkostojamme ja tarvittaessa myös hankkimaan kontakteja eri puolilta Suomea.

Miksi kannattaa kouluttautua?

Uuden yrityksen alkuvaiheessa yrittäjä huomaa melko nopeasti, miten paljon erilaisia asioita yrityksen ydintoiminnan lisäksi hänen on hallittava. Sinun on yrittäjänä ymmärrettävä muun muassa, miten hinnoittelet tuotteesi parhaalla mahdollisella tavalla, miten verotus kannattaa hoitaa, miten tehokkaasti toteutat tämän päivän markkinointia ja miten hankit lisäosaamista, kun yritys sitä tarvitsee.

Toimiville yrittäjille suunnatuissa koulutuksissamme opit muun muassa

  • hinnoittelemaan tuotteesi ja palvelusi oikein
  • mitkä asiat vaikuttavat kannattavuuteen
  • selättämään verokarhun
  • markkinoimaan omaa osaamistasi digitaalisen markkinoinnin keinoin

Valmennusmajakka auttaa ihmisiä ja yrityksiä menestymään.

Ota yhteyttä

Puh. 050 555 3351

tiedustelut@valmennusmajakka.fi

Palvelemme arkisin klo 9-16