Kainuun aloittaville yrittäjille suunnatuista maksuttomista koulutuksista saat konkreettiset työkalut yrityksen perustamiseen

Aloittavan yrittäjän koulutukset Kainuussa

Paras tapa varmistaa yritystoiminnan sujuva aloitus on käydä yrittäjäkoulutus.

Kun haluat myydä omaa osaamistasi tai tuotteitasi, se onnistuu helpoiten oman yrityksen kautta. Voi olla, että yrityksen perustaminen tuntuu hankalalta tai jopa pelottavalta. Paras tapa varmistaa yritystoiminnan sujuva aloitus on käydä yrittäjäkoulutus.

Verkkokoulutusten päätteeksi sinulla on käsissäsi konkreettinen liiketoimintasuunnitelma tai Oman osaamisen myyntisuunnitelma.

Koulutukset on tarkoitettu Kainuussa asuville henkilöille, jotka haluavat myydä omaa osaamistaan tai tuotteitaan ja harkitsevat yrittäjyyttä tai ovat äskettäin aloittaneet yritystoiminnan.

Käymällä yrittäjäkoulutuksen varmistat, että hallitset yritystoiminnan eri osa-alueet. Samalla opit myös kannattavan toiminnan edellytykset. Ja mikä parasta, nyt voit kouluttautua aivan ilmaiseksi!

Yrittäjinä toimivat asiantuntija-valmentajamme tukevat sinua koko koulutuksen ajan

Kun valitset Valmennusmajakan koulutusvaihtoehdoista sinulle parhaan vaihtoehdon, saat samalla käyttöösi yrittäjinä toimivat asiantuntija-valmentajamme. Yrittäjinä he ymmärtävät haasteesi ja varmistavat, että sinä opit kaiken tarvittavan.

 Koulutuksissa hyödynnämme myös oppimista helpottavia digitaalisia työkaluja, jotka ovat saaneet paljon kiitosta opiskelijoiltamme.

MINUSTAKO YRITTÄJÄ? 

Koulutus auttaa sinut yrittäjyyden ja lisäansioiden alkuun

Kevytyrittäjänä tai laskutusalustan käyttäjänä voit kokeilla yrittäjämäistä työskentelyä ilman yrittäjyyden byrokratiavelvoitteita. Tässä koulutuksessa opit tunnistamaan ja tuotteistamaan osaamistasi, saat tietoa sosiaaliturvasta erilaisissa yrittäjyyden muodoissa sekä teet konkreettisen Oman osaamisen myyntisuunnitelman.

ALOITTAVAN YRITTÄJÄN TEHOPAKETTI – Opi kaikki yrityksen perustamisen osa-alueet

Sujuvoita toiminnan aloittaminen ja varmista Starttiraha

Yrittäjäkoulutuksissamme saat roiman annoksen tietoa yrityksen perustamisesta ja toiminnasta sekä paljon työkaluja markkinointiin, myyntiin ja luonnollisesti talouden hoitoon. Koulutuksen aikana teet myös konkreettisen ja käytännönläheisen liiketoimintasuunnitelman.

LUOVUUS ELÄMÄNTAPANA JA ELINKEINONA

Koulutus auttaa sinut yrittäjyyden alkuun luovalla alalla

Tämä koulutus on sinulle luovan alan toimijan –  olitpa sitten muusikko, kuvataiteilija, kirjailija, näyttelijä, tuottaja, luovien projektien tekninen toimija, käsityöläinen – tai jonkin muun alan toimija. Voit olla kokenut konkari tai vasta-alkaja. Tärkeintä on, että haluat työllistyä ja/tai toimia yrittäjämäisesti luovan alan toimijana.

Valmennusmajakka auttaa ihmisiä ja yrityksiä menestymään.

Ota yhteyttä

Puh. 050 555 3351

tiedustelut@valmennusmajakka.fi

Palvelemme arkisin klo 9-16