Teemakoulutukset avuksi, kun tarvitset tehokkaasti täsmätietoa yrittämiseen

Kainuun teemakoulutukset

Yritystoiminnan pyörittämisessä tarvitaan laajasti eri alueiden osaamista. Kukaan ei ole jokaisen asian asiantuntija. Olemme kehittäneet erilaisia verkossa toteuttettavia täsmäkoulutuksia, jotta sinä voisit helposti saada lisätietoa tarvitsemaasi aihepiiriin. Varmista yritystoimintasi sujuvuus, ja käy täsmäkoulutuksessa omalta työpisteeltäsi tai vaikka kotoa!

Ja mikä parasta, teemakoulutukset ovat ilmaisia!

Koulutukset on tarkoitettu ensisijaisesti kainuulaisille yrittäjille ja yrityksille.

Teemakoulutuksia

1)  Yrittäjän kauppa- ja sopimusoikeus
Tässä koulutuksessa käymme läpi sopimusoikeuden periaatteet, kaupalliset sopimukset, yritysmuotoihin ja yritystoimintaan liittyvät sopimukset, työnantajuuteen liittyvät sopimukset sekä muut yritystoiminnassa tehtävät sopimukset. Koulutuksessa kartoitamme myös, mitä sopimuksia juuri sinun yrityksessäsi on otettava huomioon.

2)  Verkkokaupan perustaminen
Koulutuksessa tutustumme markkinoilla oleviin verkkokaupan alustavaihtoehtoihin kuten mm. WooCommerce, Shopify, Holvi, Finqu, Weebly. Pohdimme verkkokaupan ulkoasun merkitystä ja toimivuuteen liittyviä kysymyksiä. Vertailemme myös maksu- ja kuljetuspalvelujen tarjoajia, jotta sinä voisit tehdä oikean valinnan.

3) Yrityksen kasvu ja kansainvälistyminen
Koulutuksessa pohdimme kasvun vaikutuksia talous-, henkilöstö- ja tuotantoprosesseihin. Tästä koulutuksesta saat työkaluja uhkien ja riskien arvioimiseen sekä niiden pienentämiseen. Käymme myös läpi vaihtoehtoisia kansainvälistymisen ja kasvun polkuja.

4) Yrittäjän jaksamisen työkalut
Yrityksen luotsaaminen on 24/7 -työtä. Tässä valmennuksessa opit uusia työnteon tapoja, jotta työn ja vapaa-ajan suhde olisi hyvä ja työnteko tehokasta. Käymme läpi muun muassa seuraavia asioita: toimintalokit, viikkoseuranta, tehtäväluettelot, keskeytysten hallinta, miten ja milloin apuvoimien käyttäminen on hyvä ajatus sekä miten tunnistat energiasyöpöt.

5)  Tehoa myyntiin ja markkinointiin
Ilman asiakkaita ei ole yritystoimintaa, siksi yrityksen on panostettava markkinointiin ja myyntiin heti alkumetreillä. Tässä koulutuksessa teemme markkinoinnin vuosisuunnitelman Asiakas-Kanava-matriisille. Suunnitelmassa määrittelemme yhdessä tavoitteet, budjetin ja markkinointitoimenpiteet kullekin kanavalle ja asiakasryhmälle, jolloin markkinointi- ja myyntitoimenpiteistä tulee johdonmukaisia ja tehokkaita.

6)  Yrittäjästä työnantajaksi
Kun yrityksesi toiminta kasvaa, tarvitset ennemmin tai myöhemmin lisää työntekijöitä. Yrittäjästä työnantajaksi -koulutuksessa tutustumme työnantajan ja työntekijän oikeuksiin ja velvollisuuksiin, työsuhteen solmimiseen ja päättymiseen sekä työsopimuksen sisältöön. Paneudumme erilaisiin osaamisen ostamisen tapoihin, kuten työntekijän palkkaaminen jatkuvaan työsuhteeseen, työn ostamiseen ja työntekijän vuokraamiseen. Käytyäsi tämän koulutuksen tunnistat rekrytoinnin mahdollisuudet ja riskit ja osaat toimia niin, että työntekijät tavoittelevat kanssasi samaa: kannattavuutta ja kasvua.

Teemakoulutuksen toteutus

  • Jokainen koulutus koostuu 2:sta vuorovaikutteisesta verkkokoulutuksesta (=webinaarista). Yksi koulutusilta kestää 3,5 tuntia.
  • Koulutuksen aikana voit keskustella valmentajan kanssa ja saat henkilökohtaista neuvontaa.
  • Koulutus sisältää myös omatoimista työskentelyä.

Webinaarit toteutetaan verkossa helppokäyttöisellä GoToMeeting-ohjelmalla. Käyttö ei vaadi erillisiä asennuksia, klikkaamalla linkkiä pääset mukaan. Tarvitset vain läppärin, tietokoneen tai puhelimen, verkkoyhteyden ja kuulokkeet, joissa on mikrofoni

Hakeminen

Koulutuksiin haetaan TE-palveluiden sivuilla.

Kysy lisää

Yrittäjänä sinun on hallittava runsaasti erilaisia asioita oman ydinosaamisesi lisäksi.  Teemakoulutuksista saat paljon työkaluja yritystoiminnan eri osa-alueisiin ja myös jaksamiseen yrittäjänä. Kannattaa tarttua maksuttomiin teemakoulutuksiin! Osaava yrittäjä onnistuu!

Pääkouluttaja

Ella Kärki
Puh. 040 510 3289
ella.karki@valmennusmajakka.fi

ASIANTUNTEVAA OHJAUSTA

Mukava, napakka ja hyvällä asiantuntijuudella varustettu ohjaaja. Yhteydenpito oli luontevaa. Ohjaaja vastasi aina nopeasti laittamiini kysymyksiin. Olen tyytyväinen.

Valmennusmajakka auttaa ihmisiä ja yrityksiä menestymään.

Ota yhteyttä

Puh. 050 555 3351

tiedustelut@valmennusmajakka.fi

Palvelemme arkisin klo 9-16