Keski-Suomen maksuton Minustako yrittäjä? -koulutus auttaa sinua myymään osaamistasi yrittäjämäisesti

Minustako yrittäjä?

Tässä koulutuksessa teet Oman osaamisen myyntisuunnitelman, joka auttaa sinua etenemään oman osaamisesi myynnissä fiksusti juuri sinulle sopivalla tavalla. Hae rohkeasti Minustako yrittäjä? -koulutukseen. Valmista liikeideaa ei tarvitse olla. Riittää, että yrittäminen tavalla tai toisella kiinnostaa sinua ja haluat siitä lisätietoa.

Ja kirsikkana kakun päällä: koulutus on sinulle täysin maksuton!

Koulutuksen teemat

 Yrittäjyys – vapautta, vastuuta ja velvollisuuksia (2 pv)
Mitkä kaikki asiat vaikuttavat oman ura- / yrittäjäpolun suunnitteluun? Omaksut taitoja, jotka edistävät hyvinvointiasi, jaksamistasi ja auttavat löytämään itsellesi luontaisia tapoja työskennellä tavoitteellisesti.

Mitä ja miten myyn omaa osaamistani? (5 pv)
Mitä sellaista osaat, mitä voit myydä? Mitä yrittäjäosaamista sinulla on? Opit tuotteistamaan palveluistasi myyntikelpoisia kokonaisuuksia. Selvität, millainen tapa yrittää sopii sinulle parhaiten.

Minustako yrittäjä? (6 pv)
Sanoitat omaa lliikeideaasi ja siihen liittyviä keskeisiä osa-alueita: mitä myyt, kenelle myyt, mistä ja miten tavoitat asiakkaasi, myynti ja markkinointi eri kohderyhmille, digimarkkinointi, hinnoittelu ja alustavat laskelmat, oma sosiaaliturva, yrittäjän ja yrityksen verotuspähkinänkuoressa sekä liikeidean riskit ja uhat ja niihin varautuminen. Työskentelyn tuloksena syntyy Oman osaamisen myyntisuunnitelma.

Oman osaamisen myyntisuunnitelmien esittäminen ja myyntipuhe (pitsaus) (2 pv)

Koulutuksen toteutus 

Minustako yrittäjä? -verkkokoulutus toteutetaan kokonaisuudessaan verkossa. Webinaareissa ja henkilökohtaisessa ohjauksessa käytetään helppokäyttöistä GoToMeeting-ohjelmaa. Saat jo ennen koulutuksen alkua ohjeet ohjelman käyttöön (kirjallinen ohje ja video).

Verkkokoulutuksen kesto on yhteensä 15 päivää. Koulutus sisältää 10 webinaaria (klo 9-12) ja omatoimista työskentelyä verkko-oppimisympäristössä (Tulosmajakka). Saat myös henkilökohtaisen valmentajan sparraamaan Oman osaamisen myyntisuunnitelman tekemisessä

Koulutukset ja hakeminen kevät 2024

Koulutusaika 4.3.-22.3.2024. Haku päättyy 18.2. Koulutustunnus 717692.

Koulutuksen kohderyhmiä ovat: Ensisijaisesti työttömät, työttömyysuhan alaiset hakijat, jotka suunnittelevat yrittäjyyttä sekä yritystoimintaa. Lisäksi yrittäjät, jotka tarvitsevat tukea yritystoiminnassaan sekä yritystoiminnan haasteissa.
Koulutukseen valittavien tulee hallita tietotekniset perustaidot.

 

Kysy lisää

Tässä koulutuksessa teet Oman osaamisen myyntisuunnitelman, joka auttaa sinua etenemään oman osaamisesi myynnissä fiksusti juuri sinulle sopivalla tavalla. Hae rohkeasti mukaan!
Pääkouluttaja

 

Ella Kärki
Puh. 040 510 3289
ella.karki@valmennusmajakka.fi

 

ASIANTUNTEVAA OHJAUSTA

Webinaaritapainen opiskelu sopi minulle hyvin. Tehtäviä sai tehdä rauhassa ja koulutuksia oli mahdollista kuunnella uudelleen kotona. Kouluttajat olivat kannustavia ja osaavia. Erityistä plussaa oli, että sain omalta ohjaajaltani henkilökohtaista ohjausta oman suunnitelmani tekemiseen.

Valmennusmajakka auttaa ihmisiä ja yrityksiä menestymään.

Ota yhteyttä

Puh. 050 555 3351

tiedustelut@valmennusmajakka.fi

Palvelemme arkisin klo 9-16