Hinnoittele oikein ja paranna yrityksesi kannattavuutta

Hanki konkreettiset työkalut yrityksen kannattavuuden hallintaan.

Yritystoiminnan aloittaminen on haasteellista ja usein ensimmäisinä toimintavuosina tärkeimmiksi kehittämiskohteiksi nousevat kannattavuuteen liittyvät kysymykset. Tähän haasteeseen tarjoamme sinulle tuhdin paketin kannattavuuden parantamisesta, hinnoittelusta ja verotuksesta. Viilaa yrityksesi taloushallinto kuntoon nyt!

​Palvelu on tarkoitettu pirkanmaalaisille aloittaville yrittäjille.  

Yrittäjyysbuusti palvelun toteutus

Palveluun sisältyy kolme (3 * 2 h) vuorovaikutteista henkilökohtaista verkko-ohjaustapaamista. Palvelun aikana hyödynnät pienyritystoiminnan suunnittelun ja kehittämisen oppimisympäristöä Tulosmajakkaa. Se on helppokäyttöinen yritystoiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen tehty verkko-oppimisympäristö. Tulosmajakka sisältää laskelmapohjia, ohjausvideoita ja kirjallisia ohjeita ja se on käytössäsi maksutta kahden vuoden ajan.

Palvelun pääteemat

  1. Kannattavuusosaaminen – minne rahat katoavat?
    On hyvä tutkia ja oppia tulkitsemaan kirjanpidon tuottamia kuukausiraportteja (tuloslaskelma ja tase) sekä aikanaan valmistuvaa tilinpäätöstä. Opit kuinka voit tunnuslukujen avulla johtaa yritystäsi entistä kannattavampaan suuntaan.
  2. Hinnoitteluosaaminen – numeroiden pyörittelystä niiden hallintaan
    Yrittäjällä on erilaisia hinnoittelumahdollisuuksia erilaisilla hinnoittelumenetelmillä. Opit mistä hinnoittelun perusta muodostuu ja mitkä hinnoittelumenetelmät sopivat parhaiten yrityksellesi. Saat tietoa, kuinka alennukset tulisi huomioida hinnoittelussa. Opit mitä ovat muuttuvat ja kiinteät kustannukset ja kuinka arvonlisävero lisätään / vähennetään hinnasta. Opit laskemaan alennus- ja hävikkivarauksen.
  3. Vero-osaaminen – verokarhun hellässä syleilyssä
    Opit miten verotettava tulos lasketaan eri yritysmuodoissa. Opit mitä vähennyksiä tuloverotuksessa saa tehdä ja mitä tarkoittavat lailliset verosuunnittelukeinot. Saat myös tietoa, miten yrittäjän yksityisottoja tai osinkoja verotetaan.

Voit aloittaa Yrittäjyysbuustissa heti!

Palvelemme sinua yksilöllisesti.  Osallistumisen enimmäisaika on 4 kuukautta. Keskimäärin aikaa kuluu 2-4 viikkoa.

Yksilöohjaus 6 h
Verkkomateriaalit 20 h
Kielet: suomi, englanti ja venäjä

Hae Yrittäjyysbuustiin palvelualustalla.

Yhteystiedot

Jaana Ollilainen
p. 050 555 3351
jaana.ollilainen@valmennusmajakka.fi

Kysy lisää

Valmennusmajakan Yrittäjyysbuusti-palveluun on osallistunut lähes 200 yrittäjyydestä  haaveilevaa tai jo toimintansa aloittanutta mikroyrittäjää.  Pirkanmaalaisena aloittavan yrittäjän koulutus- ja konsultointiyrityksenä Valmennusmajakalla on kotikenttäetu – tunnemme Pirkanmaan alueen läpikotaisin.  Koska toimimme valtakunnalliseti,  sinä hyödyt myös Valmennusmajakan maan laajuisista yrittäjyyden verkostoista.

Pääkouluttaja

Ella Kärki
Puh. 040 510 3289
ella.karki@valmennusmajakka.fi

ASIANTUNTEVAA OHJAUSTA

Oli erittäin hyvä, että pääsin tällä kurssilla kertaamaan ja keskittymään ainoastaan talouspuoleen. Se on kuitenkin erittäin tärkeä ja olennainen osa yrityksen pyörittämisessä. Nyt olen taas askeleen lähempänä oman yrityksen perustamisessa.

Valmennusmajakka auttaa ihmisiä ja yrityksiä menestymään.

Ota yhteyttä

Puh. 050 555 3351

tiedustelut@valmennusmajakka.fi

Palvelemme arkisin klo 9-16