Opi hankkimaan asiakkaita digitaalisen markkinoinnin keinoin

Pirkanmaan Lisää myyntiä ja asiakkaita digimarkkinoinnilla -palvelu

Tämän päivän ostaja etsii tuotteita ja palveluita usein ensimmäisenä verkosta. Siksi on tärkeää, että tiedät, kuinka saat omat tuotteesi ja palvelusi verkossa hyvin esille ja löydät sieltä asiakkaasi. Autamme sinua konkreettisesti ja helposti hyödyntämään digitaalisen markkinoinnin työkaluja.

Opit ymmärtämään miten saat näkyvyyttä verkossa ja miten houkuttelet asiakkaasi tutustumaan tuotteisiisi ja palveluihisi. Käymme läpi tärkeämmät sosiaaliset mediat sekä oman yrityksesi verkkosivustolle asetetut vaatimukset. Ennen kaikkea saat rahanarvoista tietoa siitä, kuinka rakennat järjestelmällistä markkinointia, joka kasvattaa asiakasmääräsi ja myyntiä. 

​Palvelu on tarkoitettu aloittaville pirkanmaalaisille yrittäjille.

Palvelun toteutus

Palvelu sisältää kaksi interaktiivista webinaaria (2 x 1 tunti). Saat tallenteet webinaareista itsellesi. sekä 4 tuntia yksilöohjausta. Palvelun aikana teet käytännönläheisen suunnitelman oman yrityksesi digimarkkinoinnille. 

Palvelun pääteemat

  1. Kehitä kotisivuistasi asiakkaita ja Googlea houkutteleva kokonaisuus
    Yrityksesi verkkosivu on tärkein myynti- ja markkinointityökalu digimarkkinoinnissa. Opi mitä pitää huomioida rakenteen ja sisällön osalta. Miten luot kiinnostavaa sisältöä, jonka hakukoneet ja asiakkaat löytävät sekä miten valjastat kotisivusi tuottamaan asiakaskontakteja.
  2. Valjasta sosiaaliset mediat tehokkaaseen markkinointikäyttöön
    Opit hyödyntämään asiakkaasi käyttämiä kanavia kuten kuten Facebook, Instagram, LinkedIn ja ymmärtämään minkälainen sisältö toimii ja miten teet näissä kanavissa maksettua mainontaa. Opit hyödyntämään myös Google Ads -verkkomarkkinointia niin, että löydettävyytesi verkossa paranee.

Palvelun aloitus ja kesto

Koulutukset alkavat joka toinen viikko ja kestävät 1-2 kuukautta riippuen osallistujien aikatauluista.

Palvelun vähimmäistuntimäärä 10 h, jaettuna seuraaviin osiin

  • Yksilöohjaus 4 h
  • Ryhmävalmennus 2 h
  • Verkkomateriaalit 4 h

Kielet: Suomi ja Englanti
Alue: Pirkanmaa

Yhteystiedot

 Jaana Ollilainen
p. 050 555 3351
jaana.ollilainen@valmennusmajakka.fi

Kysy lisää

Valmennusmajakan Yrittäjyysbuusti-palveluun on osallistunut jo yli 70  yrittäjyydestä tai kevytyrittäjyydestä haaveilevaa.  Pirkanmaalaisena aloittavan yrittäjän koulutus- ja konsultointiyrityksenä Valmennusmajakalla on kotikenttäetu – tunnemme Pirkanmaan alueen läpikotaisin.  Koska toimimme valtakunnalliseti,  sinä hyödyt myös Valmennusmajakan maan laajuisista yrittäjyyden verkostoista.

Pääkouluttaja

Lena Halén
Puh. 040 766 1599
lena.halen@valmennusmajakka.fi

ASIANTUNTEVAA OHJAUSTA

Mukava, napakka ja hyvällä asiantuntijuudella varustettu ohjaaja. Yhteydenpito oli luontevaa. Ohjaaja vastasi aina nopeasti laittamiini kysymyksiin. Olen tyytyväinen.

Valmennusmajakka auttaa ihmisiä ja yrityksiä menestymään.

Ota yhteyttä

Puh. 050 555 3351

tiedustelut@valmennusmajakka.fi

Palvelemme arkisin klo 9-16