Tehoa liiketoimintaan digistä -koulutuksesta saat konkreettiset työkalut yrityksesi tehokkuuden kasvattamiseen. Ilmaiseksi.

Pohjois-Pohjanmaan Tehoa liiketoimintaan digistä -koulutus

Yritystoiminnan asiakaspalveluun, markkinointiin ja myyntiin sekä taloushallintoon on kehitetty tehokkaita digitaalisia työkaluja. Koulutuksessa tarjoamme mahdollisuuden tutustua yleisimpiin digityövälineisiin, joista voit valita yrityksellesi sopivimmat.

Kaikki tämä on sinulle maksutonta, joten älä jätä hyödyntämättä tilaisuutta kehittää omaa osaamistasi yrittäjänä!

​Koulutus on tarkoitettu Pohjois-Pohjanmaalla toimiville henkilöillle, jotka ovat ovat aloittamassa yrittäjinä tai ovat äskettäin perustaneet yrityksen.

Koulutuksessa opittavat asiat

Koulutuksen tavoitteena on oppia hyödyntämään yritystoiminnan eri osa-alueiden digitaalisia työkaluja, kasvattamaan myyntiä ja kannattavuutta sekä kehittämään omaa osaamistasi yrittäjänä. Tutustut yleisimpiin digitaalisiin työvälineisiin, joista voit valita itsellesi sopivimmat asiakaspalveluun, markkinointiin ja myyntiin sekä taloushallintoon.

Koulutuksen päättyessä sinulla on kehityssuunnitelma omalle yrityksellesi ja osaat käyttää monipuolisesti digitaalisia työkaluja suunnitelman toteuttamiseen.

Koulutus sisältää

  • 13 webinaaria klo 18-20.30 (1 tai 2 webinaaria viikossa)
  • Henkilökohtaista valmennusta ja neuvontaa 2 h / osallistuja.
  • Omatoimista työskentelyä.
  • Koulutuksen kokonaiskesto on 6 viikkoa.

Webinaarit toteutetaan helppokäyttöisellä GoToMeeting-ohjelmalla. Käyttö ei vaadi erillisiä asennuksia, klikkaamalla linkkiä pääset mukaan. Tarvitset läppärin, tietokoneen tai puhelimen, verkkoyhteyden ja kuulokkeet, joissa on mikrofoni.

1) Teet oman yrityksesi kehityssuunnitelman. Tehdessäsi suunnitelman
     a. kartoitat yrityksen nykytilanteen
     b. arvioit vaihtoehtoisia kehityssuuntia
     c. päätät seuraavista toimenpiteistä

2) Oma digitaalisen markkinoinnin strategia ja tehokkaat työkalut, jonka keskiössä on myyntiä kasvattava verkkomarkkinointi. Koulutuksessa
    a. määrittelet kohderyhmäsi varmistaaksesi, että tavoittelet oikeita ihmisiä
    b. tutustut markkinoinnin digityökaluihin ja some-kanaviin, pystyäksesi valitsemaan sinulle sopivat
    c. pääset testaamaan yleisimpiä sähköisen markkinoinnin työvälineitä, jonka jälkeen välittömästi voit aloittaa oman markkinointisi

3) Tässä osiossa pääpaino on auttaa sinua käyttämään sähköisiä työkaluja tehostaaksesi yrityksesi talousasioiden hoitoa. Opit
    a. hyödyntämään erilaisia laskentapohjia ja laskureita, jolloin talousasioiden hoito nopeutuu ja tehostuu
    b. ymmärtämään, seuraamaan ja analysoimaan liiketoiminnan tunnuslukuja, jolloin pystyt ajoissa varautumaan mahdollisiin ongelmiin
    c. sujuvoittamaan yhteistyösi kirjanpitäjän ja verottajan kanssa

Koulutus syksy 2021 ja hakeminen

17.11.-22.12.2021, verkkokoulutus (ilta). Haku päättyy 10.11. Koulutustunnus 701912.

Kysy lisää

Koulutuksen tavoitteena on, että sinä opit hyödyntämään yritystoiminnan eri osa-alueiden digitaalisia työkaluja, kasvatat yrityksesi myyntiä ja kannattavuutta sekä kehität omaa osaamistasi yrittäjänä. Tutustut yleisimpiin digitaalisiin työvälineisiin, joista voit valita itsellesi sopivimmat asiakaspalveluun, markkinointiin ja myyntiin sekä taloushallintoon. Koulutus on sinulle täysin maksuton, joten nyt ei jää koulutuksen hankkiminen hinnasta kiinni!

Pääkouluttaja

Tarja Kekäläainen
Puh. 040 199 1023
tarja.kekalainen@valmennusmajakka.fi

ASIANTUNTEVAA OHJAUSTA

Ihan parasta oli henkilökohtainen palaute ja sparraus, josta oikeasti jäi paljon hyviä
konkreettisia asioita käteen. Kouluttajan persoona, asiantuntijuus ja aito kiinnostus asiaan kohottivat mieltä ja kannustavat eteenpäin tässä hankalassa ajassa.

Valmennusmajakka auttaa ihmisiä ja yrityksiä menestymään.

Ota yhteyttä

Puh. 050 555 3351

tiedustelut@valmennusmajakka.fi

Palvelemme arkisin klo 9-16