Pohjois-Pohjanmaan laajasta ilmaisesta yrittäjäkoulutustarjonnasta löydät tarpeeseesi vastaavat koulutukset

Toimivan yrittäjän koulutukset Pohjois-Karjalassa

Yrityksissä tarvitaan paljon tietoa, varsinkin toiminnan alussa. Yrityksen perustoiminnan lisäksi yrittäjän on ymmärrettävä, miten tuotteet ja palvelut hinnoitellaan, miten löydetään asiakkaita niitä ostamaan, miten varmistetaan kannattavuus ja miten esimerkiksi erilaiset sopimukset tehdään. Pohjois-Karjalassa järjestämämme koulutukset kattavat kaiken tämän ja vielä paljon laajemmin aloittavan yrittäjän tiedon tarpeet.

Koulutukset on tarkoitettu  yrittäjyyttä suunnitteleville ja noin puoli vuotta toimineille yrittäjille / sivutoimisille yrittäjille. Kaikki koulutuksemme ovat täysin maksuttomia TE-palveluiden kanssa yhteistyössä toteutettuja koulutuksia. Etusijalla ovat Pohjois-Karjalassa toimivat yrittäjät.

Koulutukset järjestetään verkkokoulutuksina – voit siis osallistua mistä tahansa ilman matkustamisen vaivaa. Riittää, että sinulla on verkkoyhteys.

Yrittäjinä toimivat asiantuntija-valmentajamme tukevat sinua koko koulutuksen ajan

Kun valitset Valmennusmajakan koulutusvaihtoehdoista sinulle parhaan vaihtoehdon, saat samalla käyttöösi yrittäjinä toimivat asiantuntija-valmentajamme. Yrittäjinä he ymmärtävät haasteesi ja varmistavat, että sinä opit kaiken tarvittavan.

Koulutuksissa hyödynnämme myös oppimista helpottavia ja ehostavia digitaalisia työkaluja, jotka ovat saaneet paljon kiitosta koulutuksiin osallistujilta. 

Verkkomarkkinoinnilla lisää asiakkaita

Tuhti tietopaketti kannattavuuden parantamisesta, hinnoittelusta ja verotuksesta

Yritystoiminnan aloittaminen on haasteellista, ja varsinkin yrityksen ensimmäisenä toimintavuonna hinnoittelu, kannattavuus ja verotus ovat asioita, joihin yrittäjän on panostettava ja joita hänen on kehitettävä. Tähän haasteeseen tarjoamme sinulle tuhdin tietopaketin kannattavuuden parantamisesta, hinnoittelusta ja verotuksesta. Koulutus järjestetään verkkokoulutuksena, voit siis helposti osallistua mistä tahansa.

Valmennusmajakka auttaa ihmisiä ja yrityksiä menestymään.

Ota yhteyttä

Puh. 050 555 3351

tiedustelut@valmennusmajakka.fi

Palvelemme arkisin klo 9-16