Satakunnan maksuttomat Startti yrittäjäksi -koulutukset antavat sinulle tuhdin tietopaketin yrittäjyydestä

Satakunnan Startti yrittäjäksi -koulutukset

Tässä koulutuksessa opit tekemään konkreettisen ja käytännönläheisen liiketoimintasuunnitelman. Samalla opit yrityksen perustamisen osa-alueet, ja tutustut muun muassa yrityksen taloushallintoon ja rahoitukseen. Suunnitelma helpottaa yritystoimintasi aloittamista ja varmistaa sen onnistumisen, koska kaikki yritystoiminnan keskeiset osat on huomioitu. Voit osallistua koulutukseen kätevästi mistä vain, sillä koulutus toteutetaan kokonaisuudessaan verkossa.

Koulutus on tarkoitettu Satakunnan alueella asuville, yrittäjyydestä kiinnostuneille ja yrittäjäksi ryhtymistä suunnitteleville henkilöille.

Koulutuksessa opittavat asiat

Koulutuksen alussa teet yrittäjätestin sekä osaamis- ja motivaatiokartoitukset. Yrittäjätesti antaa sinulle tietoa omista yrittäjävalmiuksistasi. Tavoitteena on auttaa sinua myymään omaa osaamistasi yrittäjänä, kevytyrittäjänä – tai työntekijänä jos päätät, että et haluakaan perustaa yritystä.

Koulutuksen aikana opit kaikki yrityksen perustamisen osa-alueet.

 • Yrittäjyys ja yritystoiminnan suunnittelu
 • Yritysmuodot ja yrityksen perustaminen
 • Tuotteistaminen ja palvelumuotoilu
 • Markkinaselvitys
 • Verkostoituminen ja sidosryhmät
 • Myynti ja markkinointi, digimarkkinointi
 • Taloushallinto, hinnoittelu ja kannattavuus
 • Rahoituksen suunnittelu
 • Yrittäjän vero-, laki- ja työnantajatietous
 • Riskienhallinta
 • Oman työn johtaminen
 • Hyvinvoiva yrittäjä

Koulutuksen toteutus: 30 koulutuspäivää ja henkilökohtaista ohjausta

Koulutukset järjestetään verkkokoulutuksina – voit siis osallistua helposti mistä vain Satakuntaa, ilman matkustamista. Jokainen koulutusviikko sisältää kolme kolmentunnin mittaista webinaaria yrittäjyyden eri teemoista ja omatoimisesta työskentelystä. Webinaareja järjestetään päivä- ja ilta-aikaan. Näin mahdollisimman moni pääsee osallistumaan kontaktiopetukseen.

Webinaarit toteutetaan verkossa helppokäyttöisellä GoToMeeting-ohjelmalla. Käyttö ei vaadi erillisiä asennuksia, klikkaamalla linkkiä pääset mukaan. Tarvitset vain läppärin, tietokoneen tai puhelimen, verkkoyhteyden ja kuulokkeet, joissa on mikrofoni. Webinaarit myös nauhoitetaan ja ne ovat kuunneltavissa jälkikäteen.

Saat myös henkilökohtaisen ohjaajan, joka sparraa liiketoimintasuunnitelman tekemisessä, antaa kehitysehdotuksia ja tukee osallistujan prosessia kohti yrittäjyyttä.

Koulutukset ja hakeminen kevät 2024

Kevät 1: 22.1.-1.3.2024. Haku päättyy 7.1. Koulutustunnus 716400.
Kevät 2: 4.3.-16.4.2024. Haku päättyy 18.2. Koulutustunnus 716406.
Kevät 3: 22.4.-4.6.2024. Haku päättyy 7.4. Koulutustunnus 716411.
Osallistujat valitaan hakemusten perusteella – kerrothan siis lyhyesti liikeideastasi.

Kysy lisää

Startti yrittäjäksi -koulutuksia on järjestetty jo vuosia, ja kymmenet uudet yrittäjät ovat saaneet niistä hyvät eväät yritystoiminnan aloittamiseen ja kehittämiseen.  Kaikki koulutukset toteutetaan verkossa, voit siis osallistua kätevästi mistä päin tahansa ilman matkustamista. Tervetuloa oppimaan yrittäjyydestä!

Satakunnan pääkouluttaja

Seppo Laukkanen
puh. 040 057 7613
seppo.laukkanen@valmennusmajakka.fi

ASIANTUNTEVAA OHJAUSTA

Koulutus antoi todella paljon rohkeutta laittaa omia suunnitelmia eteenpäin ja lisäsi tietouttani yrittämisestä. Olen varma, että koulutus myös auttaa tulevaisuudessa yrityksen pyörittämisessä ja uusien asioiden omaksumisessa, jos esimerkiksi alanvaihto tai yritysmuodon muuttaminen tulee ajankohtaiseksi.

Valmennusmajakka auttaa ihmisiä ja yrityksiä menestymään.

Ota yhteyttä

Puh. 050 555 3351

tiedustelut@valmennusmajakka.fi

Palvelemme arkisin klo 9-16