Kainuun laajasta ilmaisesta yrittäjäkoulutustarjonnasta löydät tarpeeseesi vastaavat koulutukset

Toimivan yrittäjän koulutukset Kainuussa

Yrityksissä tarvitaan paljon tietoa, varsinkin toiminnan alussa. Yrityksen perustoiminnan lisäksi yrittäjän on ymmärrettävä, miten tuotteet ja palvelut hinnoitellaan, miten löydetään asiakkaita niitä ostamaan, miten varmistetaan kannattavuus ja miten esimerkiksi erilaiset sopimukset tehdään. Kainuussa järjestämämme koulutukset kattavat kaiken tämän ja vielä paljon laajemmin yritysten tiedon tarpeet.

Koulutukset on tarkoitettu Kainuussa sijaitsevien yritysten yrittäjille ja työntekijöille. Eikä sinun tarvitse maksaa niistä mitään, koska kaikki koulutuksemme ovat täysin maksuttomia TE-palveluiden kanssa yhteistyössä tarjoamia koulutuksia.

Koulutukset järjestetään joko verkkokoulutuksena tai lähiopetuksena, ja joissakin koulutuksissa hyödynnetään molempia koulutusmuotoja.

Yrittäjinä toimivat asiantuntija-valmentajamme tukevat sinua koko koulutuksen ajan

Kun valitset Valmennusmajakan koulutusvaihtoehdoista sinulle parhaan vaihtoehdon, saat samalla käyttöösi yrittäjinä toimivat asiantuntija-valmentajamme. Yrittäjinä he ymmärtävät haasteesi ja varmistavat, että sinä opit kaiken tarvittavan.

Koulutuksissa hyödynnämme myös oppimista helpottavia ja ehostavia digitaalisia työkaluja, jotka ovat saaneet paljon kiitosta koulutuksiin osallistujilta.

Hinnoittelu-, kannattavuus- ja verotus -koulutus

Tuhti tietopaketti kannattavuuden parantamisesta, hinnoittelusta ja verotuksesta

Yritystoiminnan aloittaminen on haasteellista ja varsinkin yrityksen ensimmäisenä toimintavuonna hinnoittelu, kannattavuus ja verotus ovat asioita, joihin yrittäjän on panostettava ja joita hänen on kehitettävä. Tähän haasteeseen tarjoamme sinulle tuhdin tietopaketin kannattavuuden parantamisesta, hinnoittelusta ja verotuksesta. Koulutus järjestetään nk. monimuotokoulutuksena, joka sisältää sekä lähi-iltoja että verkko-opetusta.

Verkkomarkkinoinnilla enemmän asiakkaita

Hyödynnä konkreettisesti ja helposti digitaalisen markkinoinnin työkaluja 

Tämän päivän ostaja etsii tuotteita ja palveluita ensimmäisenä verkosta. On tärkeää, että tiedät, kuinka saat omat tuotteesi ja palvelusi verkossa hyvin esille niin, että potentiaaliset asiakkaat varmasti löytävät ne. Tämä verkossa ja lähiopetuksena järjestettävä koulutus auttaa sinua konkreettisesti ja helposti hyödyntämään digitaalisen markkinoinnin työkaluja ja hankkimaan lisää asiakkaita verkon kautta.

Teemakoulutukset verkossa

Yritystoiminnan pyörittämisessä tarvitaan laajasti eri alueiden osaamista

Yritystoiminnan pyörittämisessä tarvitaan laajasti eri alueiden osaamista. Kukaan ei ole jokaisen asian asiantuntija, ja siksi olemme kehittäneet erilaisia verkossa järjestettäviä täsmäkoulutuksia, jotta sinä voisit hakea lisätietoa tarvitsemaasi aihepiiriin.
Valitse alla olevista aiheista sinulle kiinnostavin tai käy vaikka kaikissa:

  • Sopimusoikeus
  • Verkkokaupan perustaminen
  • Yrityksen kasvu ja kansainvälistyminen
  • Yrittäjän jaksamisen työkalut
  • Tehoa myyntiin ja markkinointiin

Valmennusmajakka auttaa ihmisiä ja yrityksiä menestymään.

Ota yhteyttä

Puh. 050 555 3351

tiedustelut@valmennusmajakka.fi

Palvelemme arkisin klo 9-16