Pohjois-Pohjanmaan laajasta ilmaisesta yrittäjäkoulutustarjonnasta löydät tarpeeseesi vastaavat koulutukset

Toimivan yrittäjän koulutukset Pohjois-Pohjanmaalla

Yrityksissä tarvitaan paljon tietoa, varsinkin toiminnan alussa. Yrityksen perustoiminnan lisäksi yrittäjän on ymmärrettävä, miten tuotteet ja palvelut hinnoitellaan, miten löydetään asiakkaita niitä ostamaan, miten varmistetaan kannattavuus ja miten esimerkiksi erilaiset sopimukset tehdään. Pohjois-Pohjanmaalla järjestämämme koulutukset kattavat kaiken tämän ja vielä paljon laajemmin yritysten tiedon tarpeet.

Koulutukset on tarkoitettu Pohjois-Pohjanmaalla sijaitsevien yritysten yrittäjille ja työntekijöille. Eikä sinun tarvitse maksaa niistä mitään, koska kaikki koulutuksemme ovat täysin maksuttomia TE-palveluiden kanssa yhteistyössä tarjoamia koulutuksia.

Koulutukset järjestetään verkkokoulutuksena, voit siis helposti osallistua koko maakunnan alueelta iman matkustamista.

Yrittäjinä toimivat asiantuntija-valmentajamme tukevat sinua koko koulutuksen ajan

Kun valitset Valmennusmajakan koulutusvaihtoehdoista sinulle parhaan vaihtoehdon, saat samalla käyttöösi yrittäjinä toimivat asiantuntija-valmentajamme. Yrittäjinä he ymmärtävät haasteesi ja varmistavat, että sinä opit kaiken tarvittavan.

Koulutuksissa hyödynnämme myös oppimista helpottavia ja ehostavia digitaalisia työkaluja, jotka ovat saaneet paljon kiitosta koulutuksiin osallistujilta.

Hinnoittelu-, kannattavuus- ja verotus -koulutus

TUHTI TIETOPAKETTI KANNATTAVUUDEN PARANTAMISESTA, HINNOITTELUSTA JA VEROTUKSESTA

Yritystoiminnan aloittaminen on haasteellista ja varsinkin yrityksen ensimmäisenä toimintavuonna hinnoittelu, kannattavuus ja verotus ovat asioita, joihin yrittäjän on panostettava ja joita hänen on kehitettävä. Tähän haasteeseen tarjoamme sinulle tuhdin tietopaketin kannattavuuden parantamisesta, hinnoittelusta ja verotuksesta. Koulutus järjestetään verkkokoulutuksena.

Verkkomarkkinoinnilla enemmän asiakkaita

Hyödynnä konkreettisesti ja helposti digitaalisen markkinoinnin työkaluja

Tämän päivän ostaja etsii tuotteita ja palveluita ensimmäisenä verkosta. On tärkeää, että tiedät, kuinka saat omat tuotteesi ja palvelusi verkossa hyvin esille niin, että potentiaaliset asiakkaat varmasti löytävät ne. Tämä verkossa ja lähiopetuksena järjestettävä koulutus auttaa sinua konkreettisesti ja helposti hyödyntämään digitaalisen markkinoinnin työkaluja ja hankkimaan lisää asiakkaita verkon kautta.

Tehoa liiketoimintaan digistä

Yritystoiminnan pyörittämisessä tarvitaan laajasti eri alueiden osaamista

Koulutuksen tavoitteena on oppia hyödyntämään yritystoiminnan eri osa-alueiden digitaalisia työkaluja, kasvattamaan myyntiä ja kannattavuutta sekä kehittämään omaa osaamistasi yrittäjänä. Tutustut yleisimpiin digitaalisiin työvälineisiin, joista voit valita itsellesi sopivimmat asiakaspalveluun, markkinointiin ja myyntiin sekä taloushallintoon.

Valmennusmajakka auttaa ihmisiä ja yrityksiä menestymään.

Ota yhteyttä

Puh. 050 555 3351

tiedustelut@valmennusmajakka.fi

Palvelemme arkisin klo 9-16