ELLA KÄRKI

Puh. 040 510 3289

X

Olen toiminut yrittäjäksi aikovien ja yrittäjinä toimivien koulutus- ja konsultointiyrittäjänä vuodesta 1984. Yritystoiminnan ohella olen toiminut yrittäjätutkintojen ja myynnin ammattitutkinnon tutkintovastaavana ja pääkouluttajana yli kymmenen vuotta.

Erikoisosaamistani ovat omistajanvaihdokseen ja ulkomaankauppaan liittyvät prosessit, yritysverotus, Venäjän-kauppa, tuotteistaminen, yrityksen kannattavuuden tehostaminen, verkostojen johtaminen ja verkkokoulutus. Toimialatuntemusta minulla on erityisesti matkailu- ja ravitsemusalalta, erikoiskaupasta ja kädentaidoista.

Koulutukseltani olen hallintotieteiden maisteri (vero-oikeus, yrityksen laskentatoimi, yritysjuridiikka) ja metsätalousinsinööri (amk). Olen suorittanut myös. Yritysneuvojan ja Tuotekehitystyön EAT:n sekä JET:n ja YEAT:n. Minulla on myös opettaja- ja tiimivalmentajapätevyydet sekä Kauppakamarin hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ) tutkinto. Osaamisen laajuudella pystyn auttamaan mikroyrittäjiä monipuolisesti ”yhden luukun periaatteella”.

Miten ikinä voit tietää osaatko maalata taulun, pyörittää firmaa, suorittaa arvosanan, pystyä siihen virkaan, pitää sen puheen, voittaa pelin, kirjoittaa kirjan, rakentaa talon, leipoa kakun – jos et yritä?  Richard M. DeVos