Lena Halén

Puh. 040 766 1599

X

Olen toiminut viestinnän konsulttina 1990-luvulta asti  ja markkinoinnin kouluttajana yli 15 vuotta. Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri, pääaineena markkinointi. Olen myös pedagogisesti pätevöitynyt ammatillinen opettaja. Kokemukseni olen hankkinut suunnitellessani ja toteuttaessani markkinointia ja viestintää sekä b2b että b2c toimialoilla toimiville yrityksille. Urani alussa toimin ensin eri markkinointitoimistoissa ja vuodesta 2007 olen oman yritykseni kautta auttanut asiakasyrityksiä hankkimaan uusia asiakkaita markkinoinnin avulla.

Valmennusteni tavoitteena on auttaa yrityksiä ymmärtämään markkinoinnin mahdollisuudet myynnin kasvattajana ja löytämään heille siihen parhaat digitaalisen ja/tai perinteisen markkinoinnin ja viestinnän työkalut ja kanavat. Valmennuksissani pyrin antamaan konkreettisia markkinoinnin työkaluja sekä strategiseen että operatiivisen tekemiseen.

”Unelma ilman suunnitelmaa on vain toive. Määrittele oma tavoitteesi ja työskentele sitä kohti askel kerrallaan suunnitelmallisesti ja määrätietoisesti.”