SEPPO LAUKKANEN

Puh. 0400 577 613

X

Ehdin työskennellä liki 30 vuotta opettajana (yrittäjyyttä, ihmisten johtamista, markkinointia) Tampereen teknillisellä yliopistolla.  Tuona aikana työskentelin sivutoimisesti kollegoiden kanssa perustamassani konsulttitoimistossa sekä olin mukana perustamassa panimoa Nokialle.  Työurasta kannattaa mainita myös todellinen yrittämisen korkeakoulu Sample Rate Systems Oy, jonka hallituksen jäsenenä ja hallituksen puheenjohtajana ehdin toimia kuutisen vuotta, ennen kuin yritys myytiin Flextronicsille.

Työurani aikana olen ollut mukana lukuisissa yrittäjäkoulutuksissa ja kehittämisprojekteissa.  Olen myös aktiivinen yrityskummi ja Pirkanmaan yrityskummien jäsen.

Peruskoulutukseltani olen Tekniikan Lisensiaatti (TTKK) pääaineena teollisuustalous ja KTM (Tampereen yliopisto).  Minulla on myös ammatillisen opettajan pedagoginen pätevyys.

Omat vahvuuteni yritysvalmentajana tulevat parhaiten esiin markkinointiin liittyvissä kysymyksissä, asiakaskeskeisyyden kehittämisessä, liikeidean kokonaisvaltaisessa sparraamisessa sekä luovuutta ja ongelmanratkaisua vaativissa tilanteissa.  Kaikessa tekemisessä täytyy kuitenkin muistaa aina yksi asia, talous; se ratkaisee yritystoiminnan jatkuvuuden.

”Yrittäminen on kuin kymmenottelu yleisurheilussa – kuninkuuslaji”