VELI-MATTI RUOTSALAINEN

Puh. 040 555 1062

X

Olen erikoistunut yrittäjyyden ja yritystoiminnan strategiseen suunnitteluun, palveluiden ja asiantuntijapalveluiden tuotteistukseen sekä markkinointiin ja myyntiin. Humanistisen peruskoulutuksen omaavana olen kuulemma erityisen hyvä avaamaan yrityslaskelmien ja verotuksen kiemuroita. Toimialoista tutuimpia ovat palvelu-, elintarvike- ja käsityöteollisuus.

Yritysvalmentajana olen sparrannut ja kehittänyt satojen pienyrittäjien yrityksiä liikeidean kirkastamisessa, yrittäjän toimeentulon parantamisessa, rahoituksen järjestämisessä, myynnin ja kannattavuuden kasvattamisesta aina kansainvälistymiseen saakka.

Peruskoulutukseltani olen FM (Turun yliopisto). Minulla on myös ammatillisen opettajan pedagoginen pätevyys (AmO). Lisäksi olen suorittanut näyttötutkintomestarin koulutuksen (NTM), Tuotekehittäjän EAT:n ja Kauppakamarin hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ) tutkinnon.

”Yrittäjyys perustuu rehellisyyteen, toisten kunnioittamiseen, suunnitelmallisuuteen ja pitkäjänteisyyteen.”

Valmennusmajakassa toimin johtavana yrittäjyyden asiantuntijana. Huhtikuusta 2022 toimin myös Kehittämisyhtiö Ikaalisten Kylpyläkaupunki Oy:n toimitusjohtajana.