Pirkanmaan aloittaville yrittäjille suunnatuista ilmaisista verkkokoulutuksista saat tukea kannattavuuden parantamiseen ja asiakasmäärien kasvattamiseen

Pirkanmaan Aloittavan yrittäjän tehopaketti yrittäjyyttä harkitseville

Yritystoiminnan alussa yrittäjän on oman ydinosaamisensa lisäksi hallittava laajasti erilaisia asioita, kuten esimerkiksi kuinka tuotteet ja palvelut hinnoitellaan, minkälaisia markkinointitoimenpiteitä pitäisi tehdä ja miten verotus kannattaa toteuttaa. Ymmärtämällä näitä asioita pystyt vaikuttamaan entistä paremmin yrityksesi kannattavuuteen.

Aloittavan yrittäjän tehopaketista saat vastauksia näihin ja moniin muihin kysymyksiin.

Aloittavan yrittäjän tehopaketti on tarkoitettu pirkanmaalaisille.

Järjestämme koulutukset yhteistyössä TE-palveluiden kanssa, ja ne ovat täysin ilmaisia.

Nyt ei osaaminen jää kiinni ainakaan koulutustarjonnan puutteesta. Tartu tilaisuuteen ja varmista yrityksesi mahdollisuudet onnistua entistäkin paremmin!

Yrittäjinä toimivat asiantuntija-valmentajamme tukevat sinua koko Yrittäjyysbuustin ajan

Kun valitset Valmennusmajakan Yrittäjyysbuusti-kouluttajaksi, saat samalla käyttöösi yrittäjinä toimivat asiantuntija-valmentajamme. Yrittäjinä he ymmärtävät haasteesi ja varmistavat, että sinä opit kaiken tarvittavan.

Yrittäjyysbuustissa hyödynnämme myös oppimista helpottavia ja ehostavia digitaalisia työkaluja, jotka ovat saaneet paljon kiitosta koulutuksiin osallistujilta.

Hinnoittele oikein ja paranna yrityksesi kannattavuutta

Tuhti tietopaketti kannattavuuden parantamisesta, hinnoittelusta ja verotuksesta

Yritystoiminnan aloittaminen on haasteellista, ja varsinkin yrityksen ensimmäisenä toimintavuonna hinnoittelu, kannattavuus ja verotus ovat asioita, joihin yrittäjän on panostettava ja joita hänen on kehitettävä. Tähän haasteeseen tarjoamme sinulle tuhdin tietopaketin kannattavuuden parantamisesta, hinnoittelusta ja verosuunnittelusta. 

Lisää myyntiä ja asiakkaita digimarkkinoinnilla

Hyödynnä konkreettisesti ja helposti digitaalisen markkinoinnin työkaluja 

Tämän päivän ostaja etsii tuotteita ja palveluita ensimmäisenä verkosta. On tärkeää, että tiedät, kuinka saat omat tuotteesi ja palvelusi verkossa hyvin esille niin, että potentiaaliset asiakkaat varmasti löytävät ne. Tämä koulutus auttaa sinua konkreettisesti ja helposti hyödyntämään digitaalisen markkinoinnin työkaluja ja hankkimaan lisää asiakkaita verkon kautta.

Valmennusmajakka auttaa ihmisiä ja yrityksiä menestymään.

Ota yhteyttä

Puh. 050 555 3351

tiedustelut@valmennusmajakka.fi

Palvelemme arkisin klo 9-16